Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(4)

Recenze uživatele kulyk k tomuto seriálu (3)

Maigret klade past (2016) (S01E01) 

,,Hej vole inšpektore Kuldo, vole, máme problém." ,,A copa to?" ,,Někdo bloumá po Monmártru a vyhlíží si ztepilé černovlásky" ,,Hm, to já taky, vo co de?" ,,Ale on je píchá!" ,,Hajlz. Závidím, ale kde je problém? Píchá je snad blbě a stěžujou si?" ,,No... píchá každou dvakrát, a rozhodně si potom už nestěžujou, no." ,,Tak vidíš. Přelétavá láska. Případ uzavřen." Stejně jako mnozí z vás se musím ptát, proč byl obsazen Černá zmije. A přicházím s alternativním řešením tohoto rébusu, ó ano. Adaptací hrdiny, vzešlého z pera nedoučeného cukráře bylo natočeno tolik, že bychom po další nejen já, ale i řada jiných konzumentů patrně ani neštěkli. Ovšem pokud má jít o to posmívat se zparchantělému castingu, no to si to pak nedáme ujít! A výsledek je nečekaný. Když Etkynsnovi nad nosem zdůrazní brežněva a on se ještě k tomu nepokouší hrát, tedy pitvořit, je z něj konečně ten charakterní ektr, jakým si vždy přál být. A my sice už za pár dní nebudeme tušit, jestli tam ten Degret kradl plast nebo chlast, toto poznání nám však vydrží podstatně déle. ()

Maigret a případ mrtvého muže (2016) (S01E02) 

Trošililinku zamotanější, než kladení pasti, díky tomu se objevuje i větší počet logických lapsů, stejně jako postav, které jejich protagonisté kurví. Větší roli však dostala stará Degretka, takže si na své přijdou milovníci prdelatých milfek, co se umí nosit. Docela by mě zajímalo co dělá, když se lunetický fajfkin odšourá do úřadu. Nejspíš tam Yossariani stojí frontu až ven ke kandelábru, a já je chápu. Ji taky. ()

Maigret a drahoušek z Montmartru (2017) (S02E02) 

Furt ještě uchcávám z Etkynsna, převlečeného za charakterního herce. Zjevně mi to jen tak bavit nepřestane. Tento případ Degreta na Monmártru je prozatím asi nejslabší, především proto, že erotické dusno, které mělo být přeneseno na obrazovku, potažmo femfatálnost slečinky A., končí na ne zrovna nejlepších výkonech vedlejších figur a zjevu i chování oné divy, které by mi k erekci nutily jen velice zvolna, pokud vůbec. ()

Reklama

Reklama