Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Hrají

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama