Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dwight navštíví Tinu; Pete posílá Goodieho do Tulsy; Roxy se snaží držet od FBI dál. (SkyShowtime)

Recenze (8)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kouzlo seriálu je zpět. Díky tomu, že se to sere na všech frontách o nudu je (a bude) rozhodně postaráno. Až si říkám jak to hodlají za pouhé 3 epizody zapouzdřit, aby z toho nebylo jen trapné fiasko. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Točíme se okolo dozvuků toho, co Nico způsobil Dwightově rodině a co on způsobil jemu. Jak se k tomu postaví mafiánská rodina a nehrozí Dwightově dceři a jejím blízkým nebezpečí? Ač se to agentce Stacy nelíbí, o jejího nového „kamaráda“ se začíná zajímat FBI. Streamovací služba Paramount+ na to vůbec nejde špatně, se Sheridanem několikrát pomohla do sedla stárnoucím hvězdám: Helen Mirren a Harrison Ford právě odstartovali se seriálem 1923, charismatický Sam Elliot táhl 1883 o Duttonových předcích, Kevin Costner roky vévodí oblíbené sérii Yellowstone. A teď Slyovo charisma… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vím, že to v tomto případě bude znít podivně, ale události nabírají spád na všech frontách. I pro mě je překvapením, že jsem napsal něco takového o seriálu, který plyne po většinu času poklidně až líně. Záležitostí, která mi způsobuje tak trochu starost, je fakt, že fandím skupině zločinců. Jasně, o kladnou figuru tady člověk téměř nezavadí, ale jen těžko to mohu brát jako polehčující okolnost. No, ať už je to, jak chce, znovu jsem se moc dobře bavil a mám takové tušení, že mi to do konce první sezóny nejen vydrží, ale mohu radostně věřit, že to bude ještě lepší. / Poučení: Cti má sice každý plnou hu... plná ústa, ale příliš bych na ni nespoléhal. ()

Reklama

Reklama