Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem být milý, přistupoval jsem k tomuto dílu i přes nevalné hodnocení pozitivně naladěn. Bohužel jsem ale byl spíš překvapen - nebylo to tak hloupé jak jsem čekal, bylo to trapně komplikované, scénář s klišé na klišé a tak hrozně ukrutně předvídatelný, že by uspal i nemluvně (nadopované pervitinem jsem myslel samozřejmě - ha chabý pokus o vtip, stydím se). Jediná dobrá scéna - bitka s Rusem. Ostatní - špatně vykradené filmy - Mafiáni, Co dělat v Denveru ..., Rambo III apod. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// -scénář, výborně temná hudba, perfektní herectví dvou hlavních postav, nádherně udělaný střih a kamera, originální akce i finální zúčtování, film se obejde bez efektů a mohl bych pokračovat -jediné co mi na tomto filmu vadí je český distribuční název Kat, nebo možná také to, že soundtrack ve filmu nevyzní tak jako když ho posloucháte čistě bez filmu/// Již podruhé jsem si zopakoval tento snímek. Napoprvé to bylo velké překvapení, napodruhé výborná podívaná. Některé komiksy se povedou (X-men) jiné tvůrci silně pohnojí (Elektra), jiné se zase trefí do mého vkusu (Daredevil) a nebo netrefí vůbec (Van Helsing). Je to různé a možná i proto budu jeden z mála, který tento film vyzdvihne nad ostatní a udělí mu plný počet (tedy 5*). U filmu se mi líbí jeho atmosféra, postupné (a někdy i důmyslné) likvidování soupeřů. Fakt, že Punisher je jen člověk. Silně mě dostal i úvod. Tam kde stačí Segalovi zabít parťáka (někdy ani to ne), aby se nasral, musí Frankovi povraždit celou rodinu. Tento film mě tedy hodně oslovil a rozhodně si nenechám ujít pokračování, už aby tu bylo./// Celkem 94%/// ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hlavni problem tohohle filmu je ten, ze jde o komiksovou adaptaci. Divak tak podvedome ocekava nejaky superhrdiny nebo alespon nejake veci, ktere jsou typicke pro komiksovou adaptaci. Jenze tenhle film je normalni akcni becko, kdybych nevedel, ze se jedna o komiks, tak to z filmu tezko poznam. Ale zase je fakt, ze akcni film to je docela slusnej. Thomas Jane je dost dobrej, ale klidne bych si na jeho miste umel predstavit treba Hugha Jackmana. John Travolta je jako zaporak taky docela v pohode a ostatni nestoji za zminku. Dalsi problem je ten, ze tvurci ocividne nemeli moc velkej rozpocet, takze ruznejch prestrelek, honicek a podobne tu je fakt minimalne, spis se tu porad planuje a mluvi. Velkej klad filmu jsou hlasky, ktery ma zvlast Thomas Jane docela dobry, akorat nektery zbytecne vickrat opakuje. Nejvic se mi asi na filmu libila hudba a to predevsim main theme, to bylo uzasny. Pokud film budu hodnotit jako komiks, tak nic moc, ale jako akcni film to je docela pohoda a nudil jsem se jen minimalne. Slabsi 4*. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Český název Kat. John Travolta jako hlavní bossák. Člověk by čekal to nejhorší, ale ono je to kupodivu slušná adaptace. Popořadě - Thomas Jane je výborný Punisher. Příběh není vůbec špatný a pár akčních scén (bohužel jich moc nejsou) jsou výborný! A co mě opět dokáže potěšit? Viditelná inspirace komiksem! Tady se opravdu z původního komiksu čerpá a je to znát (zdravíme Rusáka). Jenže tady narážíme na problém "obrušování hran". Z neznámých důvodů se tu často všechno zjemňuje a dělá víc "normálním", takže se ze zajímavých postav stávají nudné, ploché, klišoidní... Například sousedi vytažení z jednoho komiksu (vyšel i u nás) - Pošuk Dave není až tak cáklej a má asi o padesát piercingu míň (ale Ben Foster se snaží..), ze špekouna, který musí chodit dveřmi bokem (zdravíme USA) se stal jen menší cvalík a z nevýrazné uťáplé outsiderky tu je blonďatá sexbomba, co má na Franka trapný kecy o tom, že ví, co je to bolest, bla bla bla (OMG! Ta jí maximálně zná z nějakých sexuálních praktik...). Ale co. Kouká se na to dobře, je tam pár pěkných brutalit a přestřelek a hlavně tohle připomíná Punishera. Jenom doufám, že tohle nebude nejlepší film s ním. (6/10) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

U mňa to tak slabé ako to je tu vôbec nie je. Nie je to len čistá strielačka ako tomu bolo v Ludgrenovej verzii, tu sa na to ide viac potichu. Ale aj tak je to celkom zábava sledovať nasraného chlapíka menom Frank Castle, ktorý sa chystá na veľkú odplatu. Scenár nie je zázračný a niektoré dialogy sú fakt slabé, ale Travolta bol skvelý a hlavne Thomas Jane ma svojou charizmou dokázal upútať viac ako Lundgren, plus akčné scény ma viac bavili. 75% - 4* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Při masakru Katovi (Tom Jane) rodiny se jeden ze zůčastněných pokouší ujet na motorce, ale je střelen a padá i s motorkou. Když si motorku bere Kat, leží jinak a mrtvé tělo již tam není. (Geriel)
  • Ve scéně, kdy Howard Saint (John Travolta) říká svému příteli, aby zabil vraha svého syna, má v některých záběrech vlasy nagelované a v některých ne. (Terva)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama