Reklama

Reklama

Recenze (3)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Spíš takové rozšíření původního dokumentu. Koukal jsem na ně za sebou, takže mi splynuly dohromady. Ohlednutí zpět je přijemné. Celosvětový pohled taktéž. Na nějakou tu kapelu bych klidně zašel. Nejlepší mi přišlo zmínění toho dobročiného faktoru, o který se konec konců snaží i SW komunita. Toto se mohlo rozpitvat ještě víc. ()

Molir 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu, ktery je delan s nadhledem a vtipne, mi tenhle prijde spise delany se snahou zaujmout stylem "no podivej mamo co je to za debily" :-( ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Tento díl mě zaujal možná víc než jednička. Vezme nás za fanoušky kolem světa, ale uvidíme i to, jak po sedmi letech žijí postavy známé z předchozího dílu a že to myslí vážně. Dostalo se mi teď nějakého hlubšího a lidštějšího pochopení. To, co vypadá jako úlet, může být docela smělá oddanost hodnotě přijetí a respektu odlišností, když lidé se zabíjejí kvůli „odlišnému jménu“. Je pěkné mít v životě nějakou vášeň a neskrývat ji. A zápal Star Trek fanoušků a fanynek je nemálo spojen s dobročinností. „Jestli někdo říká, že jste blázen, je to spíš jeho/její problém.“ ()

Reklama

Reklama