Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (100)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Žádné velké překvapení, že americký Bird Box s (na postapo) pracně vystajlovanou a zmejkapovanou Sandrou je tu vysoko v červených, zatímco jeho mladší barcelonský bráška je (momentálně) pod padesát. A není se čemu divit, je to totiž film pomalejší, těžkomyslnější, více psychologizující a méně šablonovitý a divákovi podlézající, což samozřejmě většina obecného lidu neocení. A taky si v něm nehrají na manžele dva chlapi. Na oplátku ovšem film nabízí třeba spoustu skvělých scén z počátku i průběhu "apokalypsy", zajímavý otevřený závěr (zadní vrátka pro pokračování) a už nedlouho po začátku i překvapující jednání hlavní postavy (Sebastián). Silné čtyři. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Určite sa nevyrovná predchádzajúcemu Bird Boxu, ale nie je to ani tá najväčšia blbosť na svete. Prvá polovica celkom fajn. Predovšetkým twist na začiatku, kedy pochopíme, z koho perspektívy, tentokrát, príbeh sledujeme. Postapo svet vyzeral tiež obstojne. V druhej polovici to už ale bola miestami celkom nuda. Potenciál filmu - mám na mysli, uhol pohľadu v deji - bol z môjho pohľadu využitý naplno. Ako priemerná zábava na jedno pozretie sa to dá. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem byl spokojen, i když je to malinko slabší než předchozí Bird Box, ovšem pořád o level výše než oba díly Tichého místa, které jsou průměrnými béčky. Sebastián mi dlouho lezl na nervy, ale pak se jeho postava začala pomalu přeci jen proměňovat. Napínavé od začátku až po finále, kdy tíživý neklid visí ve vzduchu po celou dobu. Oceňuji, že autoři ponechali divákovi dostatečný prostor pro fantazii (což asi byl pro někoho možná kámen úrazu) a že si byli vědomi toho, jak skvěle fungují jen náznaky. Z reakcí mnohých mám pocit, že uspěchaná doba + divák si žádají uspěchané filmy, ale mně přišel snímek dostatečně rychlý, a pokud budu chtít permanentní akci, sáhnu po akčním žánru. Speciální efekty na velmi dobré úrovni, postapokalyptické město nemělo chybu. Samozřejmě dnešní zhýčkaný divák už viděl ledacos, a proto bere mnohé věci jako samozřejmost a nevnímá práci, co za tím je. Nevadilo mi ani prolínání časových rovin, kdy věci do sebe začaly postupně zapadat. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

To nepochopíš.... Byť měl film docela slušné momenty, celé vyznění (dopředu v podstatě jasné) mě prostě nebavilo. Twl, když věříš v boha, dobrovolně se vzdáváš nároku na jakoukoliv průkaznost. A těch lidí je asi dost. Mají smysl života, ale taky krize víry, právě z důvodu nemožnosti cokoliv dokázat. A když máš konečně o co tu víru opřít...tak... Prostě z mého pohledu je to kravina. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nuda. V pasti se Sandrou mělo skvělou atmošku, ale tady to byla nuda. Těšila jsem se jak na Barcelonu, tak i na Maria Casase, ale ani jedno nesplnilo moje očekávání. Bylo mi úplně jedno, kdo přežije a kdo ne. Většina postav se filmem jen mihne, takže si žádná z nich nedokáže získat diváka. Velké zklamání. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama