Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Cohen je svým způsobem originální komik, tím jak se strefuje do různých problémů společnosti, ale jeho vtípky jsou v dost případech zkrátka jen sprosté a hloupé, nic víc. To lepší na jeho komicko-kritickém umění se dalo spíš vidět v Boratovi, i když ani jeden z těchto filmů nepatří ke stylu, na který bych se ráda dívala. Každopádně Ali G Indahouse vidím na hodně slabý počin. Téměř nic mě tam nerozesmálo, snad až na hlášku o "dobré kamufláži" a následující záběr, což byl zrovna typ humoru nespadající do sprosťáren, ale upřímně, ani tohle nebylo nic skutečně vtipného nebo originálního. V podstatě nevidím žádný rozdíl od jakéhokoliv jiného z těch filmů, které jsou založené na pokleslém humoru o nějakých prasečinkách či nechutnostech. Nevím, jaký je třeba Brüno nebo jiné počiny Cohena, ale tohle se mu teda nepovedlo. ~(0,7)~ ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Mam rad Saschu Barona Cohena a jeho blaznive bizarni humor taky. Tenhle film byla jen takova prvni vlastovka, takze sem od neho ani moc neocekaval ale mile me prekvapil - nektere pasaze sou k potrhani. Cloveka na prvni pohled upouta, ze se tento stresteny film neodehrava na americke pude, kde je neco podobneho bezne, ale podivame se do konzervativni anglie, zeme gentlemanu, caje o pate a ... parlamentu. A prave anglicky parlament hraje ve filmu zasadni roli. Moc dobrych hercu necekejte, sice je zde Charles Dance, melancholicky doktor Clemens z aliena 3ky, (ktereho uvolneny herecky styl se mi libi) ale tim vycet hvezd konci. Jenze cely film v podstate kociruje Ali G takze si ostatnich ani nevsimnete. Jak sem jiz napsal vyse, je to prvni celovecerak teto komedialni hvezdy a dalsi filmy mohou jeste prijit. Teprve pak ho budu moci soudit a pripadne odsoudit, zatim to vzhledem k jeho filmografii neni mozne. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někdo řekne, že je to kravina, ale na tomhle filmu je vidět, že Sacha Baron Cohen není jen nějaký debil, který se pitvoří, ale ty jeho vtipy mají smysl. Ano, jasně, že je to místy hodně ujeté, jenže stejně budete mít pocit, že se vám snaží něco říct. I když ve filmu vystupuje jako největší idiot, nakonec to není on, kdo je ten největší hajzl. Některé scény baví pořád. ()

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Sachu Barona Cohena nemám ráda, ale co předvádí tady vypadá na odpor. Fekální humor mě nebere, sexuální narážky taky ne a dementní hlavní hrdiny nesnáším (nechápu, jak se někdo dokáže dívat na film, ve kterém je hlavní hrdina totální prase a idiot). Možná je tam nějaká superskrytá nadsázka a ve skutečnosti je to dílko pomlouvající řekněme politiku, ale je mi to naprosto ukradené. Jestli se na to v konverzaci budeme dívat ještě jednou, tak to video hodím z okna. Totální odpad! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo tak sprosté, primitívne a stupídne, až to bolo vtipné. Fekálne, sexistické či homosexuálne fóry, kvôli ktorým som to v polovici takmer vypol vo filmoch neznášam. Avšak nebolo to na filme to najhoršie. Scenár, ktorý tu už miliónkrát bol. Vtípky, ktoré už boli miliónkrát použité, a herci o ktorých sa netreba radšej ani zmieňovať. Tomu, komu sa páči jednoduchý a prvoplánový humor tomuto filmu samozrejme neodolá, i keď musím sa priznať na niektorých som sa uškrnul aj ja. To je najskôr dôvod vytrhnutia snímku z nekompromisného odpadovania. PS: Od Kendyho si film už poradiť nenechám xDD. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)
  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)
  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)

Reklama

Reklama