Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodne nezvládnutý pokus o veľkofilm od inak schopného tvorcu. Tuctová a rutinne zrežírovaná špionážna zápletka je pritom tým najmenším problémom a ani mimoriadne fádny vizuál či žalostne priemerná akcia nie sú vo výsledku tým najhorším aspektom. Tým je totiž neexistujúca chémia medzi nie najlepšie stvárneným ústredným duom, ktorú ešte slušne vystavaný romantický úvod dokáže maskovať, no čím viac sa dej posúva k akčnej komédii, tým ťažkopádnejšie a nevierohodnejšie pôsobí vývoj ich vzájomného vzťahu. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele

Nevím proč je na film tak mega obří hate, já si ho jako nedělní oddechovku na plno užil a bavil mě musím říct od začátku až do konce. Když k tomu připočtu skvělý cameo role tak jsem si skoro přišel jako bych sledoval nový díl Captaina Americy. Rozhodně to není žádný mega hit co se příběhu týče ale taky to není ani žádný šmejd, jako odpočinkový hit co dokáže zabavit má akci, romanci, humor a hodně příjemného výpravného dobrodružství to funguje na výbornou. 8/10 ()

Reklama

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, kdy už začne Chris zase hrát v dobrých filmech? Požaduji další Sunshine, hned. P.S.: Proč v projektu této velikosti nebyl rozpočet na realisticky vypadající paruku pro hlavní hrdinku? Kdejaký cosplayer převlečený za libovolnou fiktivní postavu by udělal přesvědčivější práci než tým filmařů snažící se nastajlovat Anu de Armas jako skutečnou ženu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

generický a celkem předvídatelný romantický akčňák, u kterého ale bylo už z traileru jasné, že nepůjde o žádnou revoluční záležitost, ale spíš o zábavnou jednohubku na páteční večer. V tomhle ohledu Ghosted splnilo očekávání a ono si ani na nic víc nehraje. Chemie mezi Evansem a Anou De Armas funguje slušně a překvapivá camea potěší a pobaví zároveň. V rámci žánru existuje spoustu lepších a Ghosted už nejspíš znova nikdy neuvidím, ovšem těžko být zklamaný z něčeho co je přesně takové jaké sem si myslel že bude...60% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

V době, kdy stávkují scénáristi přichází na trh film, který vypadá, že vlastně ani žádný scénár nemá a někdo napsal žádost umělé inteligenci ve stylu "Vymysli mi film jako Pravdivé lži, jen prohoď hlavní role." No a tak se stalo a máme tu novou variaci na Pravdivé lži, jen bez toho funkčního humoru a místo nakorbeného Arnolda jako agenta je tu nakorbenej Evans jako jouda a zachraňovat ho musí sexice Ana de Armas, která by měla co nejrychleji začít pracovat na tom, aby se nezaškatulkovala jako herečka jednoho typu rolí. K tomu je tu ještě podivně chroptící Adrian Brody v jedné ze svých nejhorších rolí a dostaví se řada Evansových kámošů včetně všudypřítomného Ryana Reynoldse, který je pro spoustu lidí z nějakého důvodu stále ten mega cool týpek, který musí být úplně všude. A ne, ani akce to nezachrání. Spousta rádoby drsných zpomalovaček v digitálně ohyzdném prostředí opravdu nepředstavuje to pravé ořechové, kdy na vás dýchne ta syrová atmosféra bitek z dob minulých. Ghosted je tak neskutečně generickou záležitostí, kterou někdo pravděpodobně jeden den vymyslel, druhej den natočil a třetí den pustil ven. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)
  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno