Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre Anu de Armas nevhodná rola. Tá môže akurát tie kukadlá vystrkovať, alebo robiť predfajčiarku Ben Affleckovi, lebo ten aj tak utečie za Lopezovou, keďže má rád omietku, ale akonáhle sa Armas ocitne v polohe agentky a držiteľky silnej palnej zbrane, je tá poloha smiešna. Film sa chce podobať na niečo ako Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive, ale nie je dobre zrežírovaný a scenár napísal asi nejaký čínsky bot. Človek sa ale nemôže čudovať, že sa na takúto blbosť podarilo angažovať veľké mená. Tu to bola nevyhnutnosť. Ak máš zlý film, potrebuješ veľké mená. A ľudia už zaplatia. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

generický a celkem předvídatelný romantický akčňák, u kterého ale bylo už z traileru jasné, že nepůjde o žádnou revoluční záležitost, ale spíš o zábavnou jednohubku na páteční večer. V tomhle ohledu Ghosted splnilo očekávání a ono si ani na nic víc nehraje. Chemie mezi Evansem a Anou De Armas funguje slušně a překvapivá camea potěší a pobaví zároveň. V rámci žánru existuje spoustu lepších a Ghosted už nejspíš znova nikdy neuvidím, ovšem těžko být zklamaný z něčeho co je přesně takové jaké sem si myslel že bude...60% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Tady nefunguje vůbec nic. Těm dvěma nějakou chemii mezi nimi nevěřím ani za mák, Ana de Armas nejenom, že neumí hrát, maximálně se tvářit, ale sexy mi také nepřijde, protože nemá pas, zato má pěkně velkou prdel jako J. Lo a dost tlustá stehna, manekýn hraje jako v jakékoliv reklamě na nějaký úpa skvělý produkt (navíc v jedné scéně obličej zraněný má, ve druhé nemá, pak zas trošičku má...), akčních scén je sice hodně, ale natočené jsou tak nějak divně. Nejhorší je, že se to navíc pokouší o humor a snad nadhled, ale celé je to těžkopádné jako vtipy od AI. Tušíme, že tohle tvůrci mysleli jako ha ha vtip (třeba hořící pneumatika), ale prostě to nefunguje. Platí, že když dva dělají totéž, není to totéž. Pan a paní Smithovi jsou uvěřitelní a vtipní, True Lies to samé, dokonce i ten Ashton Kutcher je v Killers daleko lepší, a jak tu někdo píše, tvůrci se měli podívat na nějaké police stories Jackieho Chana, jak se dělá humor v akčním filmu s parťákem, který netuší, o co jde. A jinak varování ministra nudy - prvních třicet minut přeskočte, je to taková romantická slaďárna, až bolí a všechny scenáristické poučky likviduje (zápletka musí naběhnout v hollywoodském filmu do 15, max. 20 minut, jinak divák s filmem nejde). Jo, a hudba je děsná a k většině scén se nehodí. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....úvodný polhodinový zoznamovací , romantický úvod ...... som si myslel či nepozerám iný film a potom sa to už rozbehlo v Londýne....taká paródia na špionážne filmy trochu vtipná ,prehnane akčná, s dominantnou hudbou, ktorá hovorí: nie TOTO OZAJ je len akože, nemá to absolútne nič s realitou- a vy si môžete s hlučnou hudbou klepať do taktu čo-sa-to tam de-je.... ....pozerateľné 2-3 hviezdy dávam zatiaľ dve :) ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Zatímco ve 20. letech 20. století započal „Zlatý věk Hollywoodu“, tak ve 20. letech 21. století započala éra „AI filmů“. Co si pod tím představit? Jsou to filmy neskutečně sterilní, bez nápadu, bez chemie mezi herci, rutinní, strojené, umělé, zkrátka generické, jako by je vytvořila umělá inteligence. Hlavním cílem je to, aby se všem líbily, takže dostanou líbivou fasádu, áčkový casting, hvězdná camea, pomrkávání na diváka, hudební doprovod doplněný o nějaké mainstreamové songy a podobnou (marketingovou) péči, jakou mají produkty od Applu. V jádru jsou to ale zoufalé béčka s odpornými vizuálními efekty a především to jsou příšerně prázdné filmy, které k rozvoji kinematografie přispěly čistou nulou. Do této kategorie lze zařadit například Red Notice nebo The Gray Man a nyní i Ghosted. Všechny tyto filmy bych měl za normálních okolností odpálit svým hodnocením na úplné dno, nicméně před jejich sledováním vždycky snížím očekávání na absolutní minimum, takže ve výsledku se spokojím s málem. Sympatická ústřední dvojka (i když se do těchto rolí moc nehodí), zábavná romantická linka (i když zoufale neoriginální) a… OK, to je vše, našel jsem jenom dvě pozitiva. Film, u kterého dokážu pochopit jakékoliv hodnocení. Musím ale uznat, že až na podobný typ filmu narazím, aniž bych si předtím přečetl první reakce a zákonitě tak výrazně nesnížil má očekávání, bude hodnocení výrazně horší. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama