Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová velkolepá zábavná show Ondřeje Sokola a Aleše Hámy je tu! Nenechte si ujít populární dvojici moderátorů a jejich hvězdného hosta v neopakovatelném večeru! (TV Nova)

Recenze (20)

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotný koncept je na hranici trapnosti ale ono i celkové provedení je za hranicí únosnosti. Jedna z nejhorších věcí, které se objevily v televizi za posledních x let. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jen první díl, kde je výborná souhra a pohotové repliky Aleše Hámy a Ondřeje Sokola s hostem Vojtou Dykem. Ale podle hodnocení zde nebyli další hosté tak všestranní a vstřícní. Je zde nálada kanadských žertíků mezi dobrými kamarády. Pobavilo mě jak Dyk dává vstupenky zadarmo, ale při převzetí si musí nový majitel zařvat "Sparta, Sparta" a jsou to mnohdy fanoušci Slavie. Na to, že dnes potkám svůj největší erorický zážitek, stále čekám. Host se v tomto modelu pořadu má cítit nepříjemně, ale motiv  Dykovy fobie z banánů už působí ztřeštěně. Stejně jako dětinská odplata finále pořadu.   Občas jsem zapochyboval, jestli příkoří nebyla dohodnuta předem. Úkoly již tak fascinující nejsou a dost se protahují. ()

Krt.Ek

všechny recenze uživatele

Představuji si, že v pekle mají speciální místnost, kde tato show běží v nekonečně smyčce... Ostatně jednou z mých vizí pekla je, že mě někdo zazdil v archívu TV Nova. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Za úvodní díl s Vojtou Dykem. 1) Čím déle pořad trval, tím byl horší._____ 2) Pár hezkých fórů proložených hromadou trapného vtipkování. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že našinská verze 2 na 1 měla nakonec poměrně jepičí život. První díl se zřejmě stane i tím posledním. Těžko nějak hodnotit oproti Slovenské verzi, jelikož díky producentskému týmu jsou obě verze věsmes stejné. Jediným rozdílem je tak moderátorská dvojice, která mi příjde o něco lepší a sehranější u Slovenské verze, proto jí hodnotím jako o něco lepší. ()

Quipido odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu smůlu, že jsem se ocitl poblíž zapnuté TV, ve které běžel tento pořad - během pěti minut jsem byl svědkem fekálního humoru, narážek na velikost přirození moderátorů a trapnosti, kterou se náš nejsledovanější program snaží dobýt žebříček nechutnosti. Bravo, daří se! ()

Cverna odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád Ondru i Aleše, ale tohle se opravdu nepovedlo. Já nemám rád, když je mi trapně za obrazovku na kterou momentálně koukám. Kvůli tomu jsem si televizi rozhodně nekupoval... ()

Ladushka22 

všechny recenze uživatele

Návrat do let minulých ve stylu Hogo Fogo a to mě tehdy taky nebavilo. Bohužel v dnešní době je tento styl zábavy dost retro a na hranici trapnosti a nevkusu. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo zjevení :-D Klasická komoušská estráda v roce 2022. Jen s tím rozdílem, že teď dva trapní moderátoři žvanili s hostem a aby to nebyla jen žvanírna, občas tam frkli nějakej ten "úkol" nebo písničku. Ale ubohý, nevtipný a k zblití to bylo úplně stejně jak v osmdesátkách. Fakt jsem nevěřil vlastním očím. Dvě hodiny komoušský "zábavy" jak když ji vyšije. A to rozjásaný publikum! To bylo něco. Přemejšlel jsem kolik jim za to dali nebo jaký hulení či koláčky je donutili konzumovat. Nebo že by tam snad šli lidi dobrovolně? To snad ne! Ne, neviděl jsem to celý, nejsem masochista. Viděl jsem jen kousky když jinde byla reklama a náhodou se reklamní bloky neshodovaly. Je šílený CO si v současný době představuje produce TV zHovna pod pojmem "velkolepá šou". ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Nova se v pravidelných frekvencích upíná k vybraným tvářím a ty následně rve do každé srágory. Sokol s Hámou jsou v pohodě, ale tohle nemají zapotřebí. Nova kvalitou “svých” pořadů velice rychle dohání narcisního prolhance Járu Hanycha. Smích na povel, znuděný Dyk a nekonečných 120 minut… ()

titix 

všechny recenze uživatele

Celkem by to mohlo být i dobré. Všichni jsou to profesionálové. Jen mě tam dost zarážel ten trapný humor, typu “Kostková s Ebenem jedou na dovolenou do Severní Koreje” co je na tom vtipné. Čekal jsem že to na něco bude navazovat a nic a takových trapáren je to plné. Rejža této věci musel být celou dobu v kómatu, že to pustil. ()

diamond odpad!

všechny recenze uživatele

Další nevtipná taškařice z produkce přiblblé komerční stanice. Korunu všemu nasazuje placený kompars, který neustále píská, ječí a tleská ať se děje cokoliv. ()

patti1 

všechny recenze uživatele

Všechny protagonisty mám ráda a považuju je v jejich práci za profesionály. Proti srandě taky nic nemám a párkrát jsem se i zasmála. Ale upřímně: kluci, máte tohle zapotřebí?? ()

kamilek2 

všechny recenze uživatele

Úplný průšvih to není. Kdyby Sokol a Hama nemluvilo jako hotentoti a vynechali  trapné vtipy bylo by to výrazně lepší. ()

Tangarinka odpad!

všechny recenze uživatele

Co ta sakra bylo? Nevěřila jsem svým očím a uším, co v dnešní době dokáže TV Nova vyprodukovat za příšernost? I když jde o slovenský model, který jsem neviděla, takže nemohu hodnotit, tato nevkusná slátanina na mě působila jako zprasená kombinace pořadů z dob minulých - Zlatíček s Petrem Nárožným a Hogo Fogo s Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou. Na rozdíl od tohoto hrůzostrašného pořadu se na ty předešlé dalo aspoň dívat... Nechápu hosty, v čele s Vojtou Dykem, že se takovéto trapárny vůbec zúčastnili. A komentátorskou dvojici Sokol-Háma a jejich rádoby vtipy raději snad ani nebudu komentovat. To bylo pod hranou všeho. Jeden velký nevkus a trapno, za mě odpad jako vyšitý... už nikdy více! ()

Newark 

všechny recenze uživatele

Není to žádná super originální show, ze které bych byl na větvi, ale pobaví. Jedná se o fajn zábavu po náročnějším dni. Háma se Sokolem se hezky doplňují a dohromady vytvořili dobrou moderátorskou dvojici. ()

rejzaTom 

všechny recenze uživatele

Je to moderně natočený normalizační Silvestr. Vezmeme vtipy co kdysi řekla Bohdalka a řeknou je dnešní moderní progresivní moderátoři a je to. No a ono to nefunguje, že. ()

Reklama

Reklama