Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komediální televizní seriál z prostředí divokého venkova. Aby Lukyn zachránil své manželství, rozhodne se zúčastnit soutěže amatérských kapel, ve které vyhraje krásnou motorku. Až se mu to podaří, vyveze na motorce svou ženu a ta mu jistě všechno odpustí. Zkrátka dokonalý plán! Co na tom, že Lukyn žádnou kapelu nemá, a že vlastně neumí na nic hrát... (prima+)

(více)

Recenze (27)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sme se s kamošema taky hlásili do hudební soutěže o prokrastynacy těch voňavaek a krémů na záda. Ale to nedopadlo. Vichráli to ti smrdi. Přesně jako v tutem dokudementu. Takže příšte to máme poslat do nějaký Eurovize. Tam prej máme vetčí šanci. Prej to vyhrál i fousatá ženská. Agrometal dycky. Jako most. Hobluj! ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbina, ale přesně zapadající do období léta, kdy panuje veget. Jen ten poslední díl byl takový slabší. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Agrometal? Spíš agrohrůza nebo agroodpad. Někomu to připadá jako dobrá komedie? Proč? Česká vesnice je zde prezentována jako spolek (teda hlavně mužský) primitivů, flákačů a alkoholiků, kterých hlavní zábava je opít se do němoty a pak druhý den ráno klidně jet autem. Totální zoufalství, úpadek a bahno. Uniká my, co tím autoři sledují. I odpad je lichotivé hodnocení. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Standardní atribut současné české komerční komedie - vesnice plná dementů, tentokrát je okořeněná fajn obsazením, námětem kapely a hudbou od kabátů, takže výsledek ... stejně bída za jednu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle kultura je tady prostě hluboko zakořeněná. Otevřít si lahvové, zakousnout se do Gothaje, pustit si Dymytry a poplácat se po ramenou, jaký jsem frajer, když se zrovna nějakému českému sportovci zadaří, nebo někomu na sociální sítě napíšu, že je kokot. Prostě každý má nárok na tu svojí zábavu ať se to ostatním může jakkoliv zdát hloupé. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Na obsahu veľa nezáleží ,ale skvele vybrané herecké obsadenie. Je vidieť ,že sa v tom skutočne vnútorne radujú takmer všetci protagonisti (tak trebárs Jiří Maryško a členovia hudobnej skupiny ). Pri dnešnej obrazovke sa občas dá vydržať ... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mám-li být upřímný, kdyby bylo možné udělit tři a půl hvězdy, tu malou půlku by si seriál jistě zasloužil. Nevím, zda jsou zdejší hodnotící zcela objektivní. Posuzuju-li seriál ve dvou rovinách (1. - komediální seriál, 2. - v porovnání s ostatní tvorbou televize Prima posledních let), pak mi rozhodně nevyleze odpad či jedna hvězda. Ani dvě. V každém díle jsem našel minimálně jednu scénu, a spíše jich bylo víc, kdy jsem se od srdce zasmál. Dílo se může pochlubit skvělým obsazením a originálním dějem. Lukyn chce vyhrát motorku a tak musí založit kapelu. Jenže žádný z party jeho kamarádů neumí na nic hrát. Ať už rozličné postavy, či dějová zápletka, tak či tak bylo na co se dívat. Karel Janák sice moc seriály nedělá, Rudolf Hrušínský nejml. zase dosud žádný scénář nepsal, přesto t opravdový prů.er není. Vzpomenu-li na seriály typu Zoo, Temný kraj, Zákony vlka nebo Duch, které se řadí k průměru a opravdové průšvihy typu V.I.P. vraždy, Dobré zprávy či Jetelín, pak Agrometal patří společně třeba s Vinaři k tomu opravdu lepšímu, zábavnějšímu a hodně koukatelnému a snesitelnému, co Prima zatím předvedla. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Jasně není to vysoce intelektuální zábava, ale vtipné mi to přišlo a to hlavně jde. Děj je jednouchý a přímočarý a jen to jede dál. Hudba dobrá rocková (jasně Kabáti) a ta od "Kalhot" byla taky fajn. Hodnocení: 57/100. ()

Emilii 

všechny recenze uživatele

Skvělí herci, a dobrá sranda. - z čeho?? To ať každý posoudí sám............. Ale proč ne?????????????!!!!!!!!!!!! ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Svět revivalových kapel u nás je natolik bizarní, že si přímo říká o komediální zpracování. Bohužel realizace se zrovna nepovedla a humor byl postaven především na debilním chování většiny postav, než na tom, aby si dělal srandu z tématu vesnických kapel. Pár zábavných okamžiků to sice mělo, ale většinou humor zklouzával na úroveň babovřeských komedií. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě celkem ucházející herecké obsazení. I když mě hned první díl silně zklamal, nakonec jsem vydržel až do osudového finále. Scénář je hodně slabý, takové převáření vody, jeden nápad prostě na osm dílů nevystačí. Spousta situací je vyloženě trapných a celé se to nese v hodně laciné lajně. Ztráta času, ani jako lehké odreagování po náročném dni to nefunguje. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecké  obsazení  nebylo  až  tak  špatné  ,  ale  scénář  fakticky  UHOHÝ .  ŠKODA . Ovšem    Příkazký ,  Plesl ,  Leichtová  i  Stach  to  drželi  nad  vodou . Leč  bylo  to  zoufale  málo . Když   někdo  neumí  napsat  kvalitní  scénář  ,  tak  se  s  tím   nedá  nic  dělat .  BOHUŽEL . ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, byla to blbost. Uměle, leckdy až úplně nelogicky poskládaný příběh, který neměl s realitou mnoho společného. Ale myslím, že smyslem bylo diváka jen a jen pobavit. Nic víc a nic míň. A přesně tenhle účel to myslím splnilo. Pokud člověk přijme tuhle tezi a oprostí se od všeho ostatního tak se na to dívat dá. Často jsem se bavil a smál, což se bohužel u většiny českých komedií či seriálů řici nedá. Takže za mne bych to tak neodsuzoval jak se zde někteří snaží. Máme TV plnou zdaleka děsnějších věcí... ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Jednu hvezdu jsem ochotna dat za fajn herce a Kabaty. Ja nejsem narocny divak, ale tohle bylo sz moc hloupe i na me. Hned na zacatku vystavet zapletku na nahrani vystoupeni na nejaky stary pristroj, kdyz maji vsichni smartphony? Kdyby se vsichni nechovali uplne debilne, nebylo to cele absolutne nerealne a vystavene na tom, ze vesnicani jsou vsichni uplni tupci, tak to mohlo fungovat jako parodie. Ale bohuzel, nezasmala jsem se vubec. ()

Reklama

Reklama