Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komediální televizní seriál z prostředí divokého venkova. Aby Lukyn zachránil své manželství, rozhodne se zúčastnit soutěže amatérských kapel, ve které vyhraje krásnou motorku. Až se mu to podaří, vyveze na motorce svou ženu a ta mu jistě všechno odpustí. Zkrátka dokonalý plán! Co na tom, že Lukyn žádnou kapelu nemá, a že vlastně neumí na nic hrát... (prima+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sme se s kamošema taky hlásili do hudební soutěže o prokrastynacy těch voňavaek a krémů na záda. Ale to nedopadlo. Vichráli to ti smrdi. Přesně jako v tutem dokudementu. Takže příšte to máme poslat do nějaký Eurovize. Tam prej máme vetčí šanci. Prej to vyhrál i fousatá ženská. Agrometal dycky. Jako most. Hobluj! ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, byla to blbost. Uměle, leckdy až úplně nelogicky poskládaný příběh, který neměl s realitou mnoho společného. Ale myslím, že smyslem bylo diváka jen a jen pobavit. Nic víc a nic míň. A přesně tenhle účel to myslím splnilo. Pokud člověk přijme tuhle tezi a oprostí se od všeho ostatního tak se na to dívat dá. Často jsem se bavil a smál, což se bohužel u většiny českých komedií či seriálů řici nedá. Takže za mne bych to tak neodsuzoval jak se zde někteří snaží. Máme TV plnou zdaleka děsnějších věcí... ()

Reklama

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Agrometal? Spíš agrohrůza nebo agroodpad. Někomu to připadá jako dobrá komedie? Proč? Česká vesnice je zde prezentována jako spolek (teda hlavně mužský) primitivů, flákačů a alkoholiků, kterých hlavní zábava je opít se do němoty a pak druhý den ráno klidně jet autem. Totální zoufalství, úpadek a bahno. Uniká my, co tím autoři sledují. I odpad je lichotivé hodnocení. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě celkem ucházející herecké obsazení. I když mě hned první díl silně zklamal, nakonec jsem vydržel až do osudového finále. Scénář je hodně slabý, takové převáření vody, jeden nápad prostě na osm dílů nevystačí. Spousta situací je vyloženě trapných a celé se to nese v hodně laciné lajně. Ztráta času, ani jako lehké odreagování po náročném dni to nefunguje. ()

ohneta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak debilní, říkal jsem si první dva díly a už u 4. dilu mě to docvaklo, že je to vlastně geniální. Nehledat v tom nic vážného, ale bavit se, k tomu je to určeno a když sem se na to začal divat očima tupouna, začalo mě to neskutečně bavit a nacházel dobré fory a přidanou hodnotu. Takže žádný vážný počin, ale pro zábavu, uplně v pohodě. Takže po pochopeni, k čemu tento serial je, spokojenost . ()

Galerie (218)

Reklama

Reklama