Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Báru hledá policie. Schová se do obchodního domu Zlatá labuť. Tím spustí řetězec událostí, které ovlivní osudy mnoha dalších lidí. Je březen roku 1939. Majitelé obchodního domu Kučerovi řeší zásnuby syna, zatímco pianistka Marta zažije jeden z nejhorších večerů svého života... (TV Nova)

Recenze (46)

yarca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju Vávrův film „Šťastnou cestu". Skvadra top českých hereček v čele s Adinou Mandlovou, Natašou Gollovou, Hanou Vítovou a Jiřinou Štěpničkovou rozehrála herecký koncert, který si nikdy nenechám ujít. A teď koukám na něco, co mi připomíná jiné vztahové seriály. Sice v jiném a možná atraktivnějším hávu (blížící se okupace, židovská otázka, prostředí luxusního obchodního domu), ale pořád je to takové nějaké prázdné... A já tomu sice daň ještě šanci, ale teď si jdu pustit Vávrovu „Šťastnou cestu". ()

callix odpad!

všechny recenze uživatele

Postavy deklamují jako roboti, všechno neosobní, moderní mluva, atmosféra první republiky ani náhodou. Ulice naroubovaná do kulis první republiky. A ten moderní song co tam zpíval Vojtek bylo jako co? Asi bylo těžký tam dát něco dobovýho, něco třeba jako Havelka a jeho  Melody Makers. To by ale nováci nepobrali. ()

Reklama

elma odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na obsazení záleží, už víme dávno, že hezkou herečku nemáme, ale když už musí hlavní roli hrát slečna ,, čáp,, tak se nedivte, že lidé dávají odpad. Není na co hezkého se koukat. Strašný, zdlouhavý, nudný.. režie Biser A. Arichtev, možná by si mohl občas uvědomit, že má doma herečku, která z toho mohla udělat koukatelný seriál. Ta je alespoň sympatická. Myslela jsem, že tento režisér je záruka kvality, tak asi to není dogma. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, já nevím co si všichni stěžujete ale já jsem prvním dílem mile překvapen. Když vezmu v úvahu, že je to od stejné TV jako Ordinace, Ulice a podobné totální úlety pak tohle mohu jen chválit. Sice nevím jak se to vyvine a jestli nebudu svých slov ještě litovat ale první díl zatím beru za nadprůměr v českých luzích a hájích... ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama