Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naše partička z vysoké školy splnila svou misi, zasadila slivoň a uctila mrtvého kamaráda, takže by se mohli rozejít a vrátit ke svým všedním životům, ale nikomu se domů nechce. Pálava jim dává možnost nahlédnout na své dosavadní životy z trochu jiné perspektivy a většině z nich začne vrtat v hlavě, zda není čas na nějaké ty změny. Obzvlášť po tom, co začínají blíže poznávat místní obyvatele. (TV Prima)

(více)

Recenze (18)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zde už můžu s klidným svědomím dát odpad - humor se změnil na jadrný, rozuměj, chlapa posere pták a chlap řekne: "Neser mě!" Ha ha. Už je jasné, že se nám seriál rozpadne na rádoby vtipné historky (kluk chce zkusit makat na statku a nerozezná koně od koz - přitom v minulém díle jednu kozu vraceli celý den zpátky! - a pracháč v podání Děrgela se bude snažit o svou bývalku atd.) Asi klasický princip, kdy každý díl seriálu stejně jako na Nově píše jiný scenárista, většinou to píšou současně, a jeden vůbec netuší, co zrovna píše ten druhý. Přibyl Dulava a už jen čekám, kdy někde vykoukne Rambo dříve Voříšková nebo Hádek. A samozřejmě - o hlavních postavách se dozvíme prd, kam zmizeli všichni ostatní z penzionu (v prvním dílu se přece vítalo asi deset dvanáct lidí, zbytek tančil Mašinku, kam zmizeli???) se také nedozvíme, a vše se jede na "lidová" moudra (která naštěstí Bolek umí pořád ještě podat) a pohodový vesnický život, kde vše vyřeší sklenka bílého. Holt pražský pohled, no. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl vysílají hned za jedničkou, tak si nalejvám další dvojku Veltlínu a jdu na to... Bohužel, ani víno nepomáhá, nuda pokračuje. Alespoň si na mapě najdu přesně uličku s vinnými sklepy v Pavlově. Tímto se seriálem končím, ztráta času. Vinaři byli přece jen o chloupek zajímavější. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Křetice jsou zpět i s některými svými postavami. Vinaři III. - návrat, se ale nekonají. Místo komedie spíše trapná vztahovka. Obsazení v hlavních rolích je slabota, ty vedlejší s "áčkovými" herci bohužel nedokáží utáhnout nemastný neslaný děj neděj. Na další díly nemám chuť, stejně jako u konkurenčních "špuntů". ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O fous lepší jak první díl. Míň Jáji a Áji (aspoň v první půlce) tomu prospělo, stejně tak víc Jaromíra Dulavy a Bolka Polívky, i když přetahování o houby nemělo šanci celý díl utáhnout. Nejzajímavější z kamarádů mi zatím přijde nejistý Filip. A to mi přijde kapku smutný. ()

baddass01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkusil jsem ty první dva díly a za mě, jako "pálavského rodáka" obrovské zklamání. Nikdy bych si nemyslel, že to napíšu, ale to už i ti Vinaři byli lepší. Jestli chtěl sponzor Vican z Mikulova udělat hezkou reklamu na Pálavu a okolí, tak měl zaplatit natočení dokumentu (nebo další Bobule ?). Bylo by to levnější a splnilo by to účel daleko lépe, než tato hrůza. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se neměl jmenovat Houby, ale Příručka manipulátora - jak se stát za pár dní diktátorem pro své okolí. Postava Matonohy nechutně manipuluje svýho kámoše, aby neopravoval auto jeho potencionální příští oběti. Polívka manipuluje submisivní ucho, aby dělalo nezákonnou činnost. Zrzka manipuluje debilem, protože člověk, co tě dřív podváděl, je stoprocentně dobrá partie pro budoucí soužití. No a nejstarší člen posádky manipuluje všechny dohromady, aby se vysrali na svoje životy a zůstali na Pálavě. Sice jen týden, ale vsadím se, že z toho bude i několik měsíců. Myslím, že my tyto dva díly stačily. ()

Kacer 

všechny recenze uživatele

"Ne, zajela jsem přes hranice šlapat". Jedina replika, která byla celkem vtipná. Zrzka se akorát blbě směje, kudrnac se chová jako úplný blbec, frajer co chce zrzku je na zabití. Istenik ma hluboké myšlenky. ()

Nessak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2 díly za sebou protože se pilot nepovedl? Je to možné. Ale on ten druhý díl je stejně prázdný bez vtipu, příběhu, vývoje kamkoliv. 1 hvězdička - tentokrát zaslouženě - za to, že nyní vím, že mám s sebou na Moravu vzít košík hub bo tam nerostou a jsou vzácné... ach jo. Kolečko velmi jsi mě zklamal. Scénář i režie a výsledek vzduchoprázdno. ()

Xspy odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem ,že v české filmové a seriálové tvorbě scifi nadobro vymřelo ,ale po halucinogenním prvním dílu se pokračuje v rádoby parodickém pražáckém popisu imaginárních obyvatel ne zas až tak imaginárních vesnic pod Pavlovskými vrchy .Tam kde Vinaři byly bohapustou parodií na některé reálie ,tam Pálava nasazuje naprosto nesourodé opilecké družstvo doplněné domělými pitoreskními figurkami domorodců v podání českých herců. Ech realita a Babovřesky se měly střetnout ,ale zatím to je neumělý výstřel do prázdna .... Hodně nafouknutá bublina a řekněte mi ,že ta banda nemohla sázet slivoň nebo hledat houby i na Marsu ! Astronauty máte ,Velká Amerika v každé scéně se ještě taky nepřejedla a zelenavý Táborský s tykadly u stolečku s vínem to by bylo terno ! ()

Peabody

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jo děkuji kolegovi za poznámku o špuntech. To mi přišlo skoro identicky blbé a natahované a jeden nápad vystačil obvykle na celý díl, naředěný kecy. Asi nějaká nová scénáristická škola. Nebo si pan Kolečko připadá jako Kristus a chce pěti rybami (nebo nevím kolika) nakrmit dav. Díl už to nejde ani s rychloposuvem, jakkoli mám víno rád včetně moravského bílého. ()

tein 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal jsem tomu druhou sanci a po otresnem prvnim dilu jsem se podival i na druhy, ktery je o trosku lepsi a to hlavne diky venovani vice prostoru opravdovym hercum a mene prostoru tem 5 otresnym serialovym rychlokvaskam a otravnym nesympatickym postavam, na ktere byl zameren dil prvni. Kupodivu tento koncept docela funguje a dost tu hruzu vylepsuje, ikdyz pribeh je stale desne pitomej a o vtip se to ani neotrelo. ()

malet odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S velkým úsilím jsem zvládla první díl. Denisa je krásná ženská, ale všeho s mírou. Děrgel navoskovaný trapák. A co tam předvádí Jakub Uličník, to mi hlava nebere už ani po třech sklenkách burčáku. Říkala jsem si, že asi dala Prima 2 díly za sebou proto, že se to v tom druhém rozjede - a ono snad ještě větší hrůza, než Štístko. S Pálavou to má společné akorát tak ty záběry na kopec a sklípky. Ale thats all. Opravdu jsem nepochopila provázanost některých osob a míst s Vinaři. Nesahá to tomu ani pod palec na pravé noze. Pálava se prostě fest nepovedla. ()

Reklama

Reklama