Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla OBROVSKÁ sračka. Tohle je jeden z nejhorších filmů které jsem kdy viděl. Můžemi někdo vysvětlit odky můžou mít panenky spolu sex? Ach jo. Příběh je totálně debilní, postavy jsou debilní a hudba je směšná! Atmosféra totálně zmizela,vtipy nejsou vůbec vtipy! Ani sekundu sem se nebavil! Za mě 0/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po poslabšej trojke, ktorá sa ale dá stále vnímať ako slušné guilty pleasure, ide o návrat do formy, respektíve tam, kde považujeme túto sériu vo forme my, fanúšikovia. Potešil návrat k tematizovaní rodiny, tentokrát v humornejšom štýle, Andy nehľadá rodinu, ale sledujeme dva páry (skúste si tipnúť zloženie), ako sa vysporiadavajú s partnerským životom a príde aj nejakú tú svadbu. A dokonca aj na sex s "gumou". Poteší aj klasická postmoderna, odkazy tu sú síce doslovné, ale taký "pinhead" skrytý v aute vyvolá u niekoho strach, u druhého smiech. Len ten prvoplánový hard rock liezol dosť na nervy a radšej sa nebudem vyjadrovať k dobovému blond účesu jednej z vedľajších postáv. No a záver, ten záver... ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nízkého očekávání se po zhlédnutí zrodilo příjemné překvapení. Od předchozích dílů je dost podstatný rozdíl a to ten, že zde se sází na komediální prvek, který musím říct opravdu funguje. Já se příjemně bavil a nebýt těch několik slabších sekvencí, tak bych dal vyšší hodnocení. A tak tuto béčkovou černou komedii hodnotím 3 hvězdičky... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lepší návrat si Chucky asi přát nemohl. Po poměrně slabší trojce a deseti letech čekání přichází zpět, ukáže nám svou starou a háže jednu hlášku za druhou. Osvěžit horor komediální stránkou se ne vždy povede, ale zde je třeba Ronnymu vzdát čest. Hodně dobrý mordy, dost dobrý humor (rýpání Tiff do Chuckyho, že nůž je zastaralej, že jsme už v devadesátých letech - to k čemu se pak Chucky nechá vyhecovat stojí za to, stejně jako jeho následná narážka na Hellraisera - ostatně, pořádně si všímejte hned v úvodní scéně v policejním skladišti, co tam mají za hezkou sbírku masek), panenkovskej sex a navrch klasicky špičkovej výstup Alexise Arquetta, tenhle herec prostě není normální, většinou odehraje jen krátký výstup ve vedlejší roli, ale dá do ní všechno, stejně jako tady, tady je prostě úžasnej. Povedlo-li se někdy skloubit horor a komedii, pak v tomhle snímku. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrátil a aby se ukázala alespoň nějaká novinka, nezůstane sám. Tvůrci tedy již opustili Andyho, který by logicky již tady musel být dospělý a vydali se atmosféricky poněkud jinou cestou. Andy tedy zůstává v předcházejících třech filmech tak vytvářející trilogii. Hrůza a děs dostalo vale a nastoupila hororová komedie, která ucelené fanoušky Chuckyho spíše zklame. Rozbitou panenku Chucky sešije dohromady nějaká Tiffany a Chucky její duši, samozřejmě pomocí černé magie, přenese do panenky. Zábavná etuda tak může začít. Výprava je viditelně nízkorozpočtová, čímž celý koncept vypadá hodně televizně. Sem tam se nějaké napětí objeví, ale jako celek skutečně nic moc. Snah o humor převyšuje očekávání, z nichž asi nejvíce pobaví sexuální scéna mezi panenkami, kdy se partnerka ptá partnera jestli má gumu. Pozdější těhotenství je však už ale skutečně mimo mísu. Nerealistický humor nemající smysl převažuje, ale jo, občas pobaví. Alespoň konec ždá se být nepředvídatelný. Suma sumárum, najelo se na fantastický zábavný komediální thriller, který může nadchnout svou novou kreativitou, ale s ohledem na předchozí snímky to bohužel celé vyznívá poněkud unyle až dětinsky. Jako povídka ze světa Chuckyho snad, ale takhle se spíše jedná o pád dolů. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama