Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

tron 

všechny recenze uživatele

To už radšej trojku. Je síce neporovnateľne nudnejšia, ale aspoň sa nesnaží pchať humor do ságy, v ktorej humor nemá čo robiť. Tento diel je v porovnaní s pôvodnou "trilógiou" rúhaním a ja ho nenávidím. Nasledujúce Chuckyho potomstvo bolo rovnako príšerné. Sága sa k vážnemu duchu prvých troch dielov vrátila až v roku 2013 Chuckyho kliatbou. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|58%| Dějově je to opravdu hodně slabé + ty postavy jsou tak nevýrazné a tupé. Ale nějak bych se tím moc nezabýval. Chuck a jeho nevěsta – to jsou hlavní herci. ;) Jedna vtipná scéna za druhou následuje a já se bavil až do konce. Už to není ono jako první dva filmy – ty byli prostě nejlepší. Ale neříkám, že to nezabaví. Furt to bylo správně krvavé, od panenek hláškující, tak proč to úplně stáhnout do pekel. Lepší průměr, nic víc ale! ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Obsahuje menší spoilery. Tom Holland udělal parádní Child's Play. John Lafia navazoval skvělou Child's Play 2. Jack Bender se chtěl na Chuckym přiživit a Child's Play 3 sérii podělal. Ronny Yu se chtěl také přiživit na známé značce. Oživil proto Chuckyho naprosto nepochopitelným způsobem, jelikož byl ve trojce rozmetán na malé kousky a proto opravdu nemohla mít policie v doličných předmětech Chuckyho skoro zachovalého, ale čert to vem. Oživení Chuckyho bylo na hlavu už ve dvojce, natož ve trojce. Aby to dávalo aspoň trochu logiku, přihodil do filmu jeho dávnou přítelkyni se silikonovýma pětkama, která ho oživí pomocí voodoo rituálu kdy řekne pár vět a děsivě při tom mává svíčkou. Její true gothic "přítel" je již jen karikatura do počtu. Do toho všeho přimícháme děj se zamilovaným párem a tak se stane, že je 35minuta a já zjišťuji něco, co mi přijde na hlavu. 1/3 filmu se vlastně nic zajímavého vůbec neděje, až na jednu vraždu, ale ta se snad ani nemůže počítat. Zbývající 2/3 filmu je o cestování z bodu A do bodu B, kde hodíme pár mrtvolek a externí příběh zamilovaného páru, aby to nebyla úplná nuda. Komu tohle ještě nestačilo, tak pro něj je tu sex panenek, kam hodíme asi až kultovní otázku Tiffany "Chucky, máš gumu?" a Chuckyho odpověď. "Vždyť já jsem celý z gumy", jelikož je to vlastně od trojky spíše komedie, tak aby na to divák nezapomněl. Zbývají minuty s kocourem již s prosbou vyhlížíme konec, protože filmy nevypínáme a dokoukáme je, i když nás moc nebaví. Po menší akci, při níž si pánové vymění slečny, lekce házení kudlou a scénou, kdy si můžeme říci "Hoří, má panenka!" s nostalgickou vzpomínkou na film Miloše Formana z roku 1967, se dozvíme šokující věc. Panenky mohou býti těhotné a dítě přivedou na svět již po pár hodinách. Titulky a výdech nad tím, že již je konec, i když musíme uznat že pár povedených hlášek tam bylo. Nejhorší na tom je, že to co jsem na Chuckym v prvních 2 dílech miloval, je zde naprosto pryč. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kinky camp full on. Jestli se série Chucky někdy brala vážně, tady po tom není památky a jde o nezřízenou absurditu, co se vnímá jako nezřízená absurdita odkazující na sebe sama i jiné hororové klasiky i soudobé trendy. Je dnes těžko pochopitelné, že se proti téhle sérii vedly protesty a byla vnímána jako jedna z nejškodlivějších věcí, co v kinematografii vznikly, která zkazí celou generaci. Tohle je hezká romantická komedie se vším všudy. I s gore. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající čtvrtý díl "Chuckyho" série. Je z něho sice trochu cítit vypočítavost, komerčnost a příliš chtěná líbivost, ale co, kašlu na to, mě tenhle díl baví hned po jedničce nejvíc. Jennifer Tilly je skvělá, její loutka ještě víc a film díky téhle postavě získává další rozměr a nové možnosti. A řekl bych, že scénář tyto možnosti využil a zužitkoval opravdu důkladně. Sice už to není horrorová pohádka ale spíš lehce horrorová komedie, ale každopádně je to originální, odpočinková a vydatně zábavná podívaná. A konec je úžasný a otevírá další nové možnosti pro pokračování... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Vo filme zaznie hneď niekoľko piesní hudobníka a režiséra Roba Zombieho. V úvode je to "Living Dead Girl". (BlackTom)
  • Ve filmu lze zahlédnou loutky ze série Mistr loutkář. (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama