Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kinky camp full on. Jestli se série Chucky někdy brala vážně, tady po tom není památky a jde o nezřízenou absurditu, co se vnímá jako nezřízená absurdita odkazující na sebe sama i jiné hororové klasiky i soudobé trendy. Je dnes těžko pochopitelné, že se proti téhle sérii vedly protesty a byla vnímána jako jedna z nejškodlivějších věcí, co v kinematografii vznikly, která zkazí celou generaci. Tohle je hezká romantická komedie se vším všudy. I s gore. ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce prvních Dětských her okořeněný komediálním prvkem. Tvůrcům se podařilo natočit zábavnou hororovou komedie s odkazy na jiné horory. Nejvíce mě pobavila narážka na Pinheada (hřebíky v hlavě šerifa Johna Rittera). Ronny Yu tu oživil skvělou hororovou sérii! Potom stejně úspěšně oživil Freddyho a Jasona. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Čtvrtým dílem se z Dětské hry stává  definitivně černá komedie a z Chuckyho  de facto antihrdina, vraždí převážně hajzlíky  a nevinní umírají buď mimo záběr nebo při kruté nehodě.  Jeho sekundantka je sexy jako člověk i trochu úchylně i jako panenka, čehož  je beze zbytku a s potutelným úsměvem využito i při nezapomenutelné sexuální panenkové scéně -  "Vzal sis gumu? Jsem celej z gumy, jestli sis nevšimla!" - Vraždy jsou pak opět vtipně nápadité a odkazy na ikony žánru příjemné, začátek na policejní stanici až orgasticky. Čtyři bez váhání. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Poprvé za 3, po opakovaném shlédnutí dávám za čtyři. Proti předcházejícím dílům přesun ke komedii se spoustou černého humoru. Oceňuji řadu odkazů na další filmy: hned v úvodní scéně na policejní stanici..., hřebíky v hlavě jednoho policisty atd. R. Yu prokázal znalost horrorů a natočil film, který se nebere vážně a taky se to nebojí říct, občas až hraničící s parodií. Pro skalní fanoušky prvních dílů to může být docela problém. Jinak je to docela krvavé a bodycount je hodně vysoký, kam se na Chuckyho hrabou Jason a Michael...a navíc se u toho pobavíte. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Byl to jen dojem, nebo je opravdu na začátku filmu vidět masku Michaela Mayerse a rukavici Freddyho a motorová pila a t d ... No jistě, že tam jsou! CITÁT - Zvědavost se nevyplácí......... Hudba Roba Zombiho tomu dodala ten správný démonický podtext. I vzhled Chuckyho je lepší. Tak tedy sex, Rock"n"Roll a blood - Chucky se vrací a je krvavější. Dostala mě scéna “Lechtivý chlapeček" to jsem úplně brečel smíchy. Ale to byla ještě jen taková hra, tedy sranda. Bude hůř. CITÁT - Sladké sny ty hajzle.......... Okolo 28 minuty sleduje Tyfany televizi. Chvilku je vidět i seriál, který tam běží. Jedná se o příběhy To je vražda, napsala. Posléze můžeme vidět Tyff v nádherném oblečení, které ji velmi seklo. Ale ona už to zas tak Tyff nebyla. CITÁT - Kvůli Barbie ztratíš srdce?.......... DIALOG: TYFF - Jé to je tak romantické. CHUCKY - Dávám jim šest měsíců. Tři, když s ním uteče....pak přijde k autu policista. Chucky vyndá nůž a povídá: Nóó, už dlouho jsem netrénoval. TYFF - Prosím tě schovej to, jsou devadesátý léta............... Další klasika a lehká parodie na další jiný film. Jedná se o hřebíky v hlavě jedné postavy a Chucky to komentuje slovy: Něco mi to připomíná...... CITÁT - Zasraná panenka............... Jsem spokojenější než u první trilogie. Spousta hlášek, více krve, Chucky je boží, Tyff je andělská a vynikající hudební doprovod. Tohle ocením čtyřma hvězdama a budu přemýšlet ještě o jedné, ale to až později. CITÁT - Dokud nás smrt nerozdělí............. Konec je perfektní. A jak Chucky povídal slovy Arnolda Schwarzeneggera - JÁ SE VRÁTÍM. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Na náhrobku Charlese Lee Raye je datum umrtí 9. listopadu 1988, které odpovídá datu vydání prvního filmu Dětská hra (1988). (Caelos)
  • Domácim maznáčikom Tiffany (Jennifer Tilly) je tarantula menom Charlie. Patrí k druhu Avicularia Minatrix. (beso74)
  • V momentě, kdy Chucky zasáhne policajta hřebíky do tváře, tak Chucky prohlásí: „Proč to vypadá tak povědomě?“ Má tím na mysli Pinheada (Doug Bradley) z filmu Hellraiser (1987). (Raichu.Cz)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama