Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle už je spíš taková fraška. Ač je rozdíl mezi první a třetí dílem jen tři roky tady se děj posouvá hned o 8 let. Andy je poslán na vojenskou akademii.. Po letech se firma rozhodne znova vyrábět panenky a samozřejmě použijou zbytky z minula kde je i sračka s Chuckyho a hned první výrobek dají šéfovi jenže je to jak jinak než Chucky a ten se o šéfa hned postará a zjistí kde se nachází Andy. A sám se mu pošle jako balík. Jenže balík má předat malý černoch Jerry rovněž kadet akademie a ten si ho nechá jelikož si sním Chucky povídá. Andy to zjistí , ale nedaří se mu to vymluvit. A tak postupně zařvou náký vojáci a Chucky se snaží stále získat tělo pro sebe. Poněkud divné je že jsou tak blízko lunaparku, když tam hned za bukem střílí (to by jim asi normálně neprošlo), pak se to celé přesune právě do lunaparku do domu hrůzy na finále. Je to už hodně slabé a o ničem. ()

Reklama

Utero 

všechny recenze uživatele

Nedávám odpad snad jen kvůli tomu, že Chucky je jasně můj nejoblíbenější zabiják a vážně mě mrzí, že se někdo opovážil natočit tuhle stupiditu, která skvěle našlapanou sérii totálně potopila. Za něco stojí snad jen atmosféra prvních 10ti minut a pár scének z konce filmu. Jinak čistě uplná nuda a zbytečnost. Navíc Chucky vzhledově už nepůsobí absolutně strašidelně. Jinak ten malý, černý herec, dnes známý z Lost byl tak neuvěřitelně trapný, že se mi z toho občas zvedal kufr. Vážně škoda, že po výborné 1 a 2 vznikla zbytečná a nudná trojka. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Další díl co jsem viděl poprvé z Novy a jak jsem psal u dvojky, další díl co u nás nevyšel na VHS. Jo tenhle díl taky nemá chybu, bavilo mě to hodně. Líbí se mi moc začátek, jak krásně navazuje na dvojku, zkrachovalá a opuštěná továrna a v ní zničenej Chucky, ovšem jeho krev se dostane do hmoty ze který se vyrobí nová panenka a Charles Lee Ray je opět na světě. Andy Barclay (Justin Whalin) nám vyrostl a jde na vojenskou školu, tam se k němu dostane Chucky aby mohl dál terorizovat jeho a další vojáky. Vraždy dobrý ale mohlo jich bejt klidně víc :) Tomáš Karger co namlouvá hlas Chuckyho je taky dobrej, poprvé jsem si myslel že to mluví Martin Dejdar, fakt že mi tak na poprvé zněl :D Jinak blbost aby bílej chtěl jít do těla černýho, no třeba chtěl mít větší péro :D Atmosféra dobrá, líbí se mi jak každej ten díl má jinou atmosféru a pořád je to skvělá série. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o vraždící panence na předchozí filmové díly časově navazuje už hodně vzdáleně, ale i tak se stále drží Andyho, který už pomalu dospívá a ocitne se ve vojenské škole. Bohužel to už ztrácí na impozantnosti celkové atmosféry předešlých snímků, což je dáno hlavně scénářem, ale režisér John Lafia jakoby se to alespoň závěrečným soubojem snažil vynahradit. Celý děj je spíše o přísném vojenském režimu na škole, kam doputuje i Chucky se svou neustálou touhou po tělu. Takže co z toho vzniklo? Nic moc. Andy opět s Chuckym bojuje, nikdo mu samozřejmě nevěří, postupně se s Chuckym kdekdo ocitne tváří v tvář a vše tak nějak doplyne do zmíněného souboje Andy vs. Chucky. Napětí takřka žádné, drama vlivem již známých etud už vůbec ne. A gore? Tak o tom se raději ani zmiňovat. Jako obyčejná televizní vyprávěnka by snímek mohl obstát, ale v rámci filmové série docela rychlý sešup dolů. Zkrátka a dobře, chtělo to více nějaké té originality, neb jak je tímto vidět, pouhá změna prostředí a výrazné přidání věku Andyho je prostě setsakramentsky málo. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)

Reklama

Reklama