Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*NA MENINY NECHCEM* Nerátal som s tým, že Chucky si udrží fomu vo všetkých častiach pôvodnej trilógie, ale aspoň prvé dve časti boli "príjemne" stráveným časom. V tej záverečnej časti naozaj príbeh pokrivkáva viac ako Chucky vo svojom neforemnom telíčku. Tretí príbeh o nespratnej bábike bol urobený narýchlo (od uvedenia predchádzajúcej časti ho delí len cca. 9 mesiacov) a tento časový stres sa podpísal aj pod kvalitu celého príbehu. Umiestnením príbehu do prostredia vojenskej školy je zaujímavý a (v porovnaní s ostatnými časťami) originálny, avšak neschopný z tejto výhody ťažiť. Originalita absentuje na všetkých frontoch - v konaní postavičky a ostatných postáv, v Chuckyho hláškach, spôsoboch vrážd, či príbehových zvratoch. Zaujímavým sa pre mňa stáva len finálny Chuckyho žartík počas vojenského cvičenia. Verdikt v 1 vete: Keď Chuckymu dochádza dych... 31.08.11 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na DETSKEJ HRE 3 je, že je príšerne nudná. Umiestniť dej na chlapčenskú vojenskú akadémiu by ešte vyhovovalo, ale celé to odsýpa pomaly, je to nudné, rutinne nakrútené, stereotypne obsadené i napísané... ja vám neviem. Čas však ukázal, že to môže dopadnúť aj horšie. Že legendárna vraždiaca bábika Chucky (s hlasom Brada Dourifa) sa môže dočkať bohužiaľ i vyložene trápnej paródie na samú seba (CHUCKYHO NEVESTA a CHUCKYHO SEMENO). Takže radšej nudná trojka, ako neznesiteľne nevtipná štvorka s päťkou. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mohl být vedle jedničky ten nejlepší, nebýt šílených kiksů v logice a scénáři. Ve své podstatě mě bavil víc jak dvojka a to nejen díky zajímavému prostředí vojenské akademie. Chuckyho vraždy jsou docela důmyslné, jednotlivé postavy sympatické tak akorát a děj je dostatečně dynamický. Jenže logika místy padá natolik, že je to opravdu neodpustitelné. Menší příklad: vojanda se dokáže s přehledem trefit ze vzdálenosti 5 metrů do plochy o průměru 10 cm a o nějakou dobu později se neumí ze 2 m trefit do Chuckyho. A to je ještě jenom drobnost oproti jiným věcem, které jsou ještě více neodpustitelné. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)

Reklama

Reklama