Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Každá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne osud... Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru. (Bio Illusion)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že asi tak v kostce shrnutý paperbackový návod kdo (nebo spíš co) je to žena a jak ji používat (k oboustranné spokojenosti)... PS 1. Každá je jiná a přece jsou všechny stejné. Chtějí jen to jedno... ("...co tak blbne? Že ona nešuká?!..." a o pár minut dál přichází ona blbnoucí: "...tak holky, dneska je to 260dní, co nešukám...") Ale sex není to hlavní... PS 2. "...na rozvod jsem nikdy nemyslela. Na vraždu jo. Mockrát. Ale na rozvod nikdy..." PS 3. Vzhledem k tomu, že jsem 2/3 filmu měl v očích slzy dojetí, jsem dospěl k definitivnímu závěru, že jsem žena PS 4. Bezcitní muži nechť si hodnocení filmu sníží na polovinu PS 5. Jenom mi nešlo do hlavy proč by se idolem měl stát olysalý Marek Vašut... ...ale když na vás někdo vybalí šatník s třiceti obleky BANDI, vaše hormony vám jasně řeknou, že "olysalost je bezpředmětná oproti materiálnímu zabezpečení vašeho potomstva" (řečeno slovy cynika: "to by zvlhla i Sahara") Přírodu holt nepřemůže ani civilizace... ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

…a já říkám: Za vším hledej prachy. Končím přesně po sedmi minutách a třiceti vteřinách. Za tu dobu jsem si zapamatoval Smart Wings, Apaver, Marshall a teď naposledy se mi Bětka v hraným celovečeráku (!) snažila prodat nějakou elektronickou cigaretu (aktivní PP á la Horst Fuchs). Předpokládám, že už doživotně neodolatelnej Mára bude prznit Haničku, takže o hlavní dějové lince je rozhodnuto a to cigáro nechci. Takže zdar. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Trochu kostrbatý příběh tří žen a jejich hledání štěstí. Byť se v hlavních rolích objevili dobří herci, některým to nesedlo. Například Vašutovi s Vágnerovou, Těm jsem tu jejich romanci nevěřila ani vteřinu. Chemie mezi nimi nefungovala (nabízí se srovnání dvojice Vašut - Čvančarová, to byla zcela jiná káva) a ačkoliv je Hanka výborná herečka, tato role jí prostě nesedla a vlastně ani Vašutovi ne.  Naopak uvěřitelně působila Betková a Rychlá.  Námět banální, dialogy průměrné. Občas vtipný zásek, ke konci to dost tlačilo na pilu. Jako celek průměrná televizní záležitost na jedno shlédnutí. Za mne 45%. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Neodolatelně svůdný Marek Vašut a hloupoučce zamilovaná Hana Vagnerová. Pár pokusů o vtip, ale jinak zcela vyčpělé téma a silně nepodařené herecké výkony. K Haně Vagnerové prostě tahle bezmozková husička opravdu nesedí. Bez originality, bez příběhu, bez života. Jen herecké obsazení mě nalákalo k této vskutku nepovedené růžovoučké agitce. Jednu hvězdičku nechávám za Terezu Rychlou, která mě překvapila a jen kvůli ní jsem to celé protrpěl až do příšerného konce. Doporučuji velkým obloukem kolem tohoto filmu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není komediální je komedie k ničemu. Našel jsem minimum skutečně vtipných situací a snad jednu nebo dvě humorné hlášky. Ano, film je skvěle obsazený, ale když disponujete slaboduchou zápletku a nulový scénář, tak s tím ani George Clooney nic neudělá. Je to taková, dokola se opakující klasika. Hlavní hrdinky jsou buď v nefunkčních vztazích a čekají na nějaký zázrak, v tomto případě dějový zvrat, nebo naopak marně hledají a hledají dokud se neobjeví ten pravý. Toho si ale ve filmu ještě musí vychovat, protože zatímco ženy/muži, zkrátka hlavní postavy dokonalé jsou, jejich objevy ne. A tak následuje celé série peripetií, než si dotyčný/á uvědomí, že chtějí jen toho jednoho či jednu. Časté pak bývá, že si tvůrci, neschopní vymyslet cokoli samostatně a originálně, pomáhají různými klišé. Zde například Marta naoko moderuje u mikrofonu a čirou náhodou ji slyší šéf a už je z ní moderátorka. A to už nemluvím o tom, že točit film v Ostravě a mluvit pražským přízvukem je nejen trapné, ale i urážlivé. Ovšem s tím si čecháčci filmaři hlavu nelámou. Film určitě úplným propadákem nebude, něco vydělá a producenti i tvůrčí tým si oddychnou. Přece jen se něčím živit musí. Pravda je, že netuším kdo je Dagmar Šťastná a co dělala předtím než napsala svůj první scénář k filmu, ale tohle je jen další podprůměrná komedie, co ani není komedií. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru na stanici Prima zhlédlo 562 tisíc diváků v kategorii 15+. (rublik05)

Reklama

Reklama