Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Každá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne osud... Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru. (Bio Illusion)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

SZYslak 

všechny recenze uživatele

ABSOLUT CRINGE, opět zasraný PPčkem (mmt jdu si objednat mop) feat. Vašut, Honza Čečenský, časem se objeví asi i Rosák?!? Film dělá ženám báječnou službu, zobrazuje je jako vypatlané krávy a kurvy. Díky povinné inkluzi ostravských herců se ve filmu objevil i neherec Čuba. Mára Vašut během let ztratil hodně pavích per. Proč film vidět? Ostravské reálie, Hanička CZ-ubi-CZ-kah Kah. Každopádně sračka jakou svět neviděl, třesu pane Šmídmajere, třesůůůů. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh o zlatokopecké kurvě, která v práci pozná multimilionáře, který ji sbalí na ta nejlacinější gesta. Potom, co mu ta blbá kráva dá, tak se k ní zachová správně, čili ji jako správnou kurvu pošle před půlnocí taxíkem domů ... a to z toho důvodu, že samozřejmě šuká další tupou zlatokopku z práce. Naše hrdinka je samozřejmě zadaná za týpka, kterému na ni záleží, ale jelikož není multimilonář, tak se s ním potom, co se do ní pracháč minimálně třikrát vystříká, rozejde. Kámoška hlavní hrdinky stihne ještě ošukat frajera další svojí kámošky ... a abyste mě nenařkli z misogynie, tak doložím citaci mezi hlavní hrdinkou a právě tou kamarádkou, která přebere své kamarádce starého: "Já přece nemůžu spát s oběma" - "Proč ne? Žiješ jenom jednou" ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Za Vším Hledej Ženu" je v mojich očiach jedno nefalšované a ťažké komediálne fiasko. Myslel som si, že Vagnerová s Vašutom to potiahnú... no mali čo robiť aby miestami tento scenár zachraňovali. Je to jeden tupý film, ktorý má málo kvalitného humoru, na všetko ide cez nekonečnú salvu klišé, ktoré poznáme a miestami mi svojimi rozhodnutiami pripomenul kvalitatívne "Zoufalé Ženy Dělají Zoufalé Věci". Našťastie do takého levelu trápnosti film nespadol, no nemyslím si, že by mu od toho miestami chýbalo až tak veľa. Celý film má pre mňa dokopy iba jedno skutočné pozitívum a myslím to úprimne. Jediná známka kvality v tomto filme je postava Daniely Kolářovej a spôsob, akým ju hrá. Vďaka dobrým dialógom, uveriteľným momentkám a žiadnej strojenosti je jej postava jediný skutočne uveriteľný človek v celom filme. A to myslím úplne vážne. Rola Alexinej babičky jej sadla perfektne a predala to so všetkým čo mohla. Ak niekomu teda skladám v tomto filme poklonu, je to jednoznačne ona. Ostatné ide kvalitatívne od okey, po skutočne trápne a nudné. Hodnotenie: D+ ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Za vším hledej ženu je tradiční zástupce české kinematografie posledních let, a to opravdu není nic lichotivého. Příběh představuje všechna myslitelná klišé smíchaná do jednoho celku, humor zde prakticky úplně absentuje, vtipně působí snad jen dramatická linka, respektive snaha o ni. Snímek na mě působil jako šíleně dlouhá epizoda nějakého přihlouplého a nelogického televizního seriálu. A to nemluvím o všudypřítomným reklamním předmětům, tak okatý product placement umíme snad jen u nás. Tohle se zkrátka opravdu, ale opravdu nepovedlo. Vlastně ani nevím, za co dávám tu jednu hvězdu. Patrně za některé přítomné herce, kteří jsou alespoň malinko sympatičtí, a za občasné náznaky určité příjemné atmosféry. 1/10. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Další podprůměrná česká romantická komedie, která obsahem téměř úplně splývá se všemi ostatními. Děj byl fajn, ale konec mi přišel hodně slabý. Několik vedlejších dějových linií se mohlo bez problémů vystřihnout, jelikož s hlavním dějem neměly nic společného. Herecké výkony hlavních herců byly fajn, ale vedlejším to moc nešlo. Prezentace byla dobrá, ale byla moc sitcomová, nebyla ničím výrazná. Hudba byla velmi kýčovitá a ve filmu je tolik klišé, že kdybych měl nad každým zakroutit očima, tak mi do poloviny filmu vypadnou z důlků. 4/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru na stanici Prima zhlédlo 562 tisíc diváků v kategorii 15+. (rublik05)

Reklama

Reklama