Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi jsme s tím nikdo moc nepočítal, že Voyo v záplavě rychlokvašek, co sype z rukávu, doručí i něco takhle povedeného, obsazením trefného, emočně vybalancovaného a vtipem uhlazeného. Když byly loni oznamovány tituly služby pro letošní rok, tohle mě svým prvotním námětem samozřejmě okamžitě nalákalo, ale obavy, že půjde ve finále o lítostný brak, byly na místě. Naštěstí se hned snad ve 2. epizodě rozplynuly a já se nebojím říct, že z tohohle chci fakt klidně české Sex Education. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Taková Česká horší komornější variace na Sex Education, kde se chytají osudy a příhody dorostenců (ano, jsou i kozy, ale malé a v ještě menší míře), strasti rodičů, nějaký těhotenství, psycholožka, rozvedená matka, homosexualita, prostě jak přes kopírák jen po našem. Herecky je to v pohodě na náš kraj, i když ve valné většině je výplň mezi dějovými posuny celkem cringe, tak krásně typicky pro náš kraj. Druhou sezónu si dám, ale nečekám zázraky, protože ani zády se zdaleka nekonaly. 3* a.k.a 55% ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Už od prvního dílu je to velmi milé překvapení (a vtáhne do děje, baví, že si to, ze záznamu, dávkuji ve větších porcích). Většina jsou neokoukaní herci, velmi přirozené herectví, potěší exteriéry a výtečná hudební složka. Povedený seriál Sex Education jsem viděl (2 série), jeho inspirace tu je vidět. V české kotlině je Sex O'Clock opravdu kvalitní seriálový počin. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Vlastn2 ani nevím proč nedat plnou palbu. Do seriálu vybrali hezké prostředí - až se mi z toho chce jet na výlet a nádherné herečky. Vtipem to tam jen srší a velmi dobře zahrané. Možná mi trošku vadí slovenština, teda ne jako jazyk, ale jak se slováci snaží mluvit česky. No na druhou serii se určitě podívám ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to vtipný, je to svěží, je to zajímavý. Tak to platí asi první třetinu seriálu, zvláště pak první díl, kdy se tvůrci opravdu snaží vytvořit něco neokoukaného a jaksi inovativního, na co nejsme u nás v českých vodách zvyklí. Jenže pak to sklouzne do staré známé české rutiny a většina snažení přijde na zmar. Postavy se navzájem hrotí takovým dosti zbytečným způsobem, děj se moc nehýbe a ten charismatický lesk je už dávno ta tam. Poslední díl pak tuto ságu uzavírá a v hlavě mi rázem blikne: lepší 3⭐. Vyhodnocení: Druhou řadu asi klidně vynechám ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Vodní plocha, do které skáčou nahatí Adam (Maxmilián Kocek) s Kristýnou (Karolin Omastová), je Kurovický lom u Kroměříže, kde žije řada chráněných živočichů. (TV Nova)
  • Jan Révai pro roli Michala podstupoval každý den v maskérně 50minutové sezení s natáčkami. (TV Nova)

Reklama

Reklama