Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Major Plachta znovu ve hře! V domově důchodců si vymyslí případ a hned se pustí do vyšetřování. Teprve když sám málem přijde o život, začnou ho Fáberová s Dítětem brát vážně. (Česká televize)

Recenze (31)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O jednoho Barese lepsi nez minule. Jako zapletka ma pointu, to zase ne, ze by nemela. Ale nejak dohromady to neladi. Uz i ta hudba pusobi rusive. Za skoro kazdou scenou jde citit umorny pot scenaristy. Mozna to jde na vrub prace rezisera, ejhle, to je ten samej clovek. Jako uspavacka hadu dobrej, ale od kriminalky na CT bych cekal vice. Latka z 1 oddeleni, 90tek ci dokonce z Docenta cni vysoko nad temito vyskarskymi pokusy. 4/10. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy budete taky stara Faberova! letni pribeh z doby kdy se barvej stromy, letni pribeh na vode se toci v lete viz. aliby na vode. Tohle vrha takovej divnej stin. Obcasne art vsuvky jsou spise vtipne. Hanzlik se plouzi a necha vozit retro sanitkou. Bares vypada pred 12 lety hure nez ted...dite tam skoro neni a kemp je takovej kem a co budeme delat? ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legendární Mácháč v plavkách a přitom v podzimní přírodě. Aspoň že byl ohníček. Atmosféra postsocialistických reálií, nepříliš udržovaných kempech a přitom západních cenách mě bavila. Ale nejspíše to dělalo především prostředí. Případ byl jinak dost jasný. S povděkem kvituji moc pěkné obsazení dílu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už si připadám jak v Marečkovi: "Stejné chyby, stejné známky." Hned zkraje bylo jasné, že se asi příliš dobře bavit nebudu, když se ze svého kutlochu opět vybelhal major- vysloužilec, aby všem ukázal, jak se správně vyšetřuje, jak je snadné infiltrovat budovu Policie přes bufet, a o dění v archivu je fakt škoda mluvit. To zas byla jednou slabota. Případ sám o sobě by zas nebyl až tak špatný, to až jeho provedení stálo za exkrement. Atmosféra veškerá žádná, napětí se nedostavilo, protože jsem měl o vrahovi opět jasno hodně brzo, ale podzimní Máchovo jezero vypadalo krásně. / Poučení: Na kvalitně ošetřené plavidlo vstupuj pouze v ochranném oděvu. 2*- ()

a-ja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemysl Bureš byl tentokrát nejen blbě obarvenej, ale i prkenně hrál. Hanzlík už je taky spíš neherec. Postupy v případu naprosto absurdní a nereálný. Takže plusy tohohle dílu jsou jen Tomáš Karger a krásně nasnímaný podzimní Mácháč (ten podzim je tam tak jasný, že bylo úplně zbytečný snažit se o zdání léta, ve kterém se to mělo odehrávat, chjo)... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se objeví vzácná tříkolová ČZ 175 typ 505 Rikša z 60. let 20. století. (sator)
  • Většina děje se odehrává kolem Máchova jezera. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama