Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílná detektivní minisérie přináší nové kapitoly v příběhu psychoterapeutky Stely Skoumalové (Markéta Plánková) a jejího bratra, kněze Alberta Macha (Marek Lambora). Albert řeší dilema, jestli kráčet cestou vědy anebo se držet své víry, zatímco jeho sestra Stela pomáhá řešit vztahy a problémy svých klientů. Život sourozenců významně ovlivní vdovec archeolog Tomáš Hruban (Lukáš Vaculík), který se snaží vyrovnat s autonehodou své ženy Táni (Adéla Gondíková), a pochopit důvody, proč musela zemřít, zatímco on sám je pro policii hlavním podezřelým z její vraždy. (TV Prima)

(více)

Recenze (24)

domirovec 

všechny recenze uživatele

No.. jako.. takhle.. nóó... ne. Čekal jsem alespoň průměrný krimi séroš a ve finále všeho v tomhle případě špatného jsem dostal nudnou slátaninu bez jakéhokoliv napětí či spádu. Celé ty čtyři díly totiž působí jaksi totálně zbytečně, přesněji řečeno: pouze kapitoly první a poslední čtvrtá stojí dějově alespoň trošku za zhlédnutí, i když ani to ne, spíše za přečtení někde na netu. Ach jo. V poslední době čeští filmaři spinkají mile na vavřínech a duo Bártové opravdu nepřišly s něčím novým či dokonce zajímavým. Jedna hvězdička za obličejový porost od Lambory a za pěkně udělané titulky. 1/5 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Solidní nekrvavá detektivka promítatelná i v dopoledních hodinách s pro mne celkem slušnými hereckými výkony dua Vaculík – Lambora. Úloha policie včetně výkonu laxních vyšetřovatelů je nulová, protože vždy dorazí na místo až to aktéři sami vyřeší a zavolají ji k hotovému. Příběh je trochu rozvláčný, dal by se shrnout do dvou částí nebo jednoho celovečerního filmu, čímž by získal na dramatičnosti. ()

Reklama

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Celková spokojenost a měla jsem chuť se dívat jak to dopadne. Jen nechápu jak může výzkumný ústav fungovat tak v 6ti lidech a s jedním sekutiťákem.  Šetřit na komparsu se nevyplatí, je to divné. Policajti na baterky a taky zřejmě táhnou celou policii sami ,nikde žádný kolega. A už v žádném případě si nedokážu představit plavecký bazén jen s jedním plavcem :)  Herecké výkony velmi dobré, překvapila mě Lenka Vlasáková i Vaculík nezvyklými rolemi. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další šit od sester Bártových, které nejen napsaly scénář, ale i produkovaly a režírovaly. Divím se, že si tam nestřihly i hlavní role. Obsazení bylo dobré, ale ty charaktery všech postav byly tak neuvěřitelně pitomé, ploché a nelogické až mi z toho bylo blivno. Joo, kdo chce moc nemá nic...Za mě zhnusených 40% ()

Galerie (110)

Reklama

Reklama