foto

Marek Lambora

  • nar. 23.5.1995 (23 let)
    Ústí nad Labem, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Její pastorkyňa (divadelní záznam)
2017 Bublina (studentský film)
2016 Dvojníci
Jáma (studentský film)
Ostravak Ostravski
2014 Do světa (studentský film)

TV seriály

2019 Černé vdovy (TV seriál)
2018 Co by kdyby? (TV seriál)
Úplně zlatá rybka (E05)
Totální neviditelnost (E04)
Absolutní upřímnost (E03)
další epizody (5)
Specialisté (TV seriál)
Skok do prázdna (S03E04)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
Macátko na odchodu (S05E47)
další epizody (30)
2017 Přístav (TV seriál)
Pečené kuře (S04E24)
Petr plete svetr (S04E19)
Hon na lišku (S04E17)
další epizody (15)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Slepota (S01E05)
2009 Expozitura (TV seriál)

TV pořady

2013 Lovci záhad (TV pořad)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace