foto

Markéta Plánková

  • nar. 15.4.1978 (40 let)
    Nové Město na Moravě, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Markéta Plánková se narodila 15.4.1978 v Novém Městě na Moravě. Živila se již jako herečka, muzikantka, moderátorka a nebo jako zpěvačka. Největší popularitu jí ale přinesly seriály. Těch z kterých si jí můžeme pamatovat není málo: RODINNÁ POUTA, SVĚTLA PASÁŽE a ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.

Absolvovala kroměřížskou hudební konzervatoř a hned potom se přihlásila na brněnskou JAMU. Tam ji ale nevzali, tak se později přihlásila do Praha na DAMU, kde byla přijatá ( vystudovala Katedru alternativního a loutkového hereství).

Nyní hraje ve Studiu Ypsilon. Vidět jste ji dále mohli v roce 2001 ve ZDIVOČELÉ ZEMI. V roce 2007 se jí narodila dcerka Agáta.

kerm

Herecká filmografie

Filmy

2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
Pohádkové počasí (TV film)
2005 Slečna Julie (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Host do domu (E38)
Čáp, vrány a dudlíky (E37)
Rodinná fotka (E35)
2018 Krejzovi (TV seriál)
První polibek je nejsladší (E32)
Šťastná myšlenka (E31)
Alkoholik a cesta ke hvězdám (E30)
další epizody (28)
První republika (TV seriál)
Rodinné osudy (S03E01)
2017 Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
další epizody (8)
2014 První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
2013 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tomu se říká láska (S08E36)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zlatej chlap (S05E01)
S tebou v oblacích (S04E79)
Tu chybu už neudělám! (S04E78)
další epizody (48)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejhezčí den (S04E32)
Boj o dech (S04E31)
Pomocná ruka (S04E30)
další epizody (57)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Do druhého kola (S01E09)
Ulice (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
2001 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)

TV pořady

2014 (Vel)Mistr E (TV pořad)
TýTý 2013 (TV pořad)
2013 Mistr E (TV pořad)
2011 Nekonečný Silvestr (TV pořad)
2010 45 let Ypsilonky (TV pořad)
2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)
2004 Edův pohádkový balík (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace