Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brandon Boyce .. Miluj mě, prosím žadoní tento film .. chvilku jsem se sice nechal mást vysokým hodnocením nadšených uživatelů, ale po nějakých dvaceti minutách jsem tuhle banální romanci bez thrillerové příměsi prokoukl a nadějím na něco víc byl amen! Jelikož se jedná o remake evropského koprodukčního filmu z devadesátých let, kde téma náhlého zmizení přítelkyně bez možnosti kontaktu je ještě uvěřitelné, zde jsem už této základní kůstce příběhu nevěřil. K tomu se později nabaluje toliko směšných náhod a zvratů, že jsem se jen trpce usmíval, co všechno si v současném přetechnizovaném Chicagu lze prožít. Co na plat, že formální stránka nemá výraznější chybu, režisér umí vytvořit atmosféru a hudební doprovod je lahůdka. Také herci, ač to herecky nejsou koncerty, jsou příjemní a Rose Byrne zajímavý objev. Jenže ten příběh, ten nepravděpodobný příběh, to bolelo. Moc. Žánrové osvěžení to ano, ale ve výsledku pořád jen slabší průměr! 50%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Absolutně mě pojetí tohoto filmu neoslovilo. Velmi jsem se nudil. Nechápu, co na tomto filmu bylo tak úžasného. že se vypracoval až do červených čísel. Pro mě jeden z nejhorších a nejméně záživných filmů s milostnou tématikou. Herci asi sami nevěděli, o co ve filmu jde, nebo alespoň mně tak připadali při ztvárnění svých postav. 40% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednou zasedl s McGuiganem ke karetnímu stolku, spolu s námi tklivý soucit vzbuzující Rose Byrne i její herecký rub mince Hartnett, který evidentně několik let studoval na slovutné akademii Richarda Gerea jeho grimasu přivřených očiček. Chvílemi se snažil pan režisér hrát čistě, jindy zase šeredně blafoval a karty mu šly takovým způsobem, že by se i paní Náhoda nestačila divit. A na konci, kdy jsem si byl takřka jist svým vítězstvím a chtěl vyložit karty na stůl, vytáhl trumfové eso z rukávu v podobě 'The Scientist', všechny Clocks světa se zastavily a on bral vše. A pak God Put A Smile Upon My Face.. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Po první hodině jsem uvažoval o podstatně horším hodnocení, pak ale zpřeházená mozaika začne rozkvétat a v celkovém součtu jsem se zasekl někde mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. I přes prkenného Joshe Hartnetta a Diane Kruger, jejíž herectví vyznává taktiku "jsem hezká a umím se usmívat", nabízí film poměrně silný závěr... možná je to dané i tím, že až v něm je konečně vše jasné a propletenec vztahů, v němž hraje větší či menší roli pět lidí, pozná svůj jasný výsledek. Největší klad filmu, pokud pomineme vizuální i hudební stránku, je tak paradoxně matoucí přístup tvůrců, který mě v úvodu štval a který z jinak nekomplikované story dělá film komplikovaný. 7/10 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejlepší romantický film. Fakt mě to totálně vzalo. Paul McGuigan dokáže přesně vystihnout náladu postav a vnutí ji i vám. Strašně chytře vymyšlený film až Shakespearovských rozměrů, proto taky ty narážky v divadle. Josh Hartnett a Diane Kruger podali monumentální výkony. Námitky, že hrdinové nepoužívali mobil atd. neberu, protože o tom ten film fakt nebyl. Podle zdejších komentářů koukám, že se to nelíbí každému a chápu proč. Je to pocitový film a vy musíte být na té správné vlně. Jméno Paul McGuigan si budu pamatovat. Je to režisér co mě dokáže napnout jako struna a zároveň naladit na romantickou strunu, což u mě dokáže málokdo. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)
  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)
  • Stejně jako v původním filmu Byt (1996) si i zde Matthew (Josh Hartnett) objedná během "závěrečné" konfrontace k pití dvojitou vodku. Jak v předloze, tak i v tomto remaku ji nedopije. (dickens)

Reklama

Reklama