Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

paascha 

všechny recenze uživatele

Proč bankéř, když byl fotograf??? A navíc to byla pěkná slátanina. Jestli si někdo myslí, že flashbacky a přeházením scén vytvoří napínavo a zajímavo, ne ne, nevytvoří. Jen zmate. A ignorováním a překrucováním logických věcí - jako třeba používání mobilů a mailů - zase jen naštve. Myšlenka dobrá, ale realizace slabá:-( Možná, že na uni stupidy to funguje, ale náročnější divák se nudí od 2. minuty. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto je veľké sklamanie, aj keď nemôžem tomu uprieť zaujímavý účinok. Celý čas som totiž nadával, že ako mi tu všetko nedáva zmysel, ako je všetko zbytočne komplikované... no a keď mi pri konci už tie jednotlivé príbehové čriepky oboch zaľúbencov konečne začínali do seba zapadať, tak už som bol tak otrávený, že to na mňa nemalo žiaden vplyv. Skrátka metaforicky povedané, tá cesta k úspechu bola pre mňa až príliš zarúbaná. Ale na druhú stranu chápem i tých, čo tomuto snímku dajú plný počet. Hlavne vďaka prekrásne presladenému, gýčovému záveru, ktorý rozplače nejednu gazdinku. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

meave 

všechny recenze uživatele

Strihom mi to trošku pripomenulo Ľúbi ma, neľúbi ma. Pár dôležitých stutočností z minulosti sa strieda s prítomnosťou, v ktorej Josh hľadá lásku svojho života. V ceste mu stojí iba jedna prekážka. Zase láska. Spolu z obdobím sa striedajú aj pohľady jednotlivých zainteresovaných, aby sa nakoniec všetky časti príbehu stretli v jednom celku. Emočne bola hlavne druhá polovica dostatočne vypätá, ale samotná zápletka nebola až taká „thrillerová“. Život nám prinesie množstvo podobných situácií, ktoré napokon pre náš nezáujem zaniknú vo víre ďalších udalostí, aby nám ich neskôr zase niečo pripomenulo. Alebo aj nie ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Chlapa čeká svatba a životní kšeft v Číně. Pak se mu ale začne připlétat do života jedna indicie za druhou a on místo, aby odletěl za prací, hledá svoji starou lásku, která mu bez ohledu na technické vymoženosti jako je mobil nebo internet zmizí bez vysvětlení ze života. Postupně se dozvídáme, jak se to vlastně mohlo stát a že za nitky tahala lehce pomatená fanynka, které k tomu ovšem hrály do karet náhody padající přímo z nebe a přesně tak, jak to zrovna jí vyhovovalo. Těch náhod bylo příliš, thriller to nebyl ani omylem, Josh hrál jak ochotník. Jinak dobrý. ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby Ińárritu natočil Magnolii s prvky romantiky, detektivky a dramatu dohromady. Jistě chápete, co je tím myšleno. Precizní scénář zručně pracující s náhodou a shodami událostí, notně zašmodrchaný děj s mnoha flashbacky, které dovysvětlují hlavní dějovou linii. Obsah je zvládnutý geniálně, McGuigan dostává prostor pro formu. Moderním stylem vypráví netradiční romantický příběh, který byste za normálních okolností označili za kýčovitý nebo triviální. Ale režisér vás svým obrazovým vyjádřením naprosto omámí. Rozdělování obrazu (daleko efektivnější než ve “24 hodinách“), zpomalování, bezprostřední prolínačky, zmíněné flashbacky, za podpory výborné práce kamery je stále se na co dívat a co obdivovat. S ubíhajícími minutami se začíná děj zhušťovat a počáteční nevinnost příběhu vystrkuje své růžky. Divák může kroutit hlavou, ale až do první vzpomínky, kdy docvaknou některé souvislosti. Když už se vám zdá, že tápete příliš, tvůrci opět hodí stéblo. Je jasno. Vzápětí ale při dalším skoku zpět máte nad čím přemýšlet. Až v závěru doceníte vyšperkovanost scénáře – vše bude řečeno, vše zodpovězeno. Ke konci jsem seděl zaražen v sedačce se srdcem rozbušeným a myšlenkou, že některý ženský dokážou být fakt svině. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • 30-milionový remake vzbudil během premiérového víkendu (3. -5. 9. 2004) v Severní Americe vlažný zájem a diváci v kinech zanechali jen 6,8 mil. dolarů ve více než 2 500 kinech. Celkově si film odnesl jen slabých 12,8 milionu. (imro)
  • Stejně jako v původním filmu Byt (1996) si i zde Matthew (Josh Hartnett) objedná během "závěrečné" konfrontace k pití dvojitou vodku. Jak v předloze, tak i v tomto remaku ji nedopije. (dickens)

Reklama

Reklama