Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ano ani já nejsem příznivcem romantiky, ale zde nechápavě kroutím hlavou jak složitý a překombinovaný scénař film má, který naštěstí působí logicky a dává smysl. Je až neuvěřitelné, že se sami scénaristi v tom neztratili. Hartnett, Kruger,Byrne, skvělé trio, které vám poplete hlavy. Překvapivé také je, že je film zábavný a upoutá si pozornost od začátku až do konce. Za dojemný konec přihazuji plnéj kotel. 90% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem měl pocit,že sleduju nějaký podprůměrný romantický film s velmi špatnou Dianou Kruger.Poté už ale celý film nabral neuvěřitelné tempo,které mu vydrželo až do konce. Nevěděl jsem do poslední chvíle na čem jsem, i když jsem si to mohl domyslet.Paul McGuigan ovšem tento film zrežíroval tak perfektně že vám to bude připadat,že film s podobnou tématikou vidíte poprvé a má vás čím překvapit.Vřele doporučuju, tento film totiž časem neuvěřitelně dozrává a přetvořil se v jeden z mých nejoblíbenějších romantických filmů- ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Hodně napínavá romance, která má navíc skvělé obsazení. Joshovi a překrásné Diane jejich vztah uvěříte, ale největší výkon zde odvádí Rose Byrne, u které nevíte zda jí nenávidět nebo spíš litovat. Jediné, co snímku můžu vyčíst je určitá citová chladnost, která vám nedovolí se do děje přímo zapojit. Miluj mě, prosím stojí i tak za to vidět, ikdyž možná jen jednou... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jó OSUD! Jó LÁSKA! Nakonec - kdo něco podobného aspoň jednou v životě nezažil? To fatální míjení, ať už náhodné či někým podpořené... Že ne? Dobře vám tak... - - - Chladnokrevně vykalkulovaný, vypointovaný, do detailu vypiplaný scénář, bezchybné výkony krásných mladých herců, atraktivní prostředí, dobře vybraná a s dějem doslova souznějící hudba, stylově režiekamerastřihnuto, napětí až do poslední vteřiny, dojemný happyend... Skoro to vypadá jako nějaký ironický komentář k nějaké hollywoodské mainstreamové slátanině... Ale není. Problém je v tom, že ono je to opravdu DOBRÉ! Je to výborné! Čtyři a půl hvězdičky bez váhání - ale zaokrouhlit musím - a tak dolů, protože jediné klišé, co mi trochu "vadilo" byl ten Lukeův vždycky krásný a filmově tisíckrát provařený Ford Mustang 6X :-)... Leč přiznám se jako chlap, uronil jsem zkrátka i tu slzu... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemohu bohužel hodnotit jinak, protože první polovinu filmu jsem prakticky nevěděl o co se jedná. Film se zdál byt neuvěřitelně utahaným. Teprve poté se rozjede velmi slušná zápletka, která mě nadchla. Jooo, být zamilovaný to člověk někdy může dělat pěkné sviňárny. Scénu kdy Josh Hartnett sedí u stolu se svým kamarádem a již prokouknutou podvodnicí jsem si náležitě užil. Brrr, to byla situace. 70% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně měl jmenovat „The Apartment“, ale po nějaký čas se producenti oháněli i názvem „Obsessed“. Představitel jedné z hlavních rolí Josh Hartnett ale jeden z názvů označil jako vhodný pro televizní film týdně, po čemž studio MGM zvolilo raději další ze zvažovaných, „Wicker Park“. (imro)
  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)

Reklama

Reklama