Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

tron 

všechny recenze uživatele

Od začiatku cítime, že „niečo nie je v poriadku“. Film sa odvýja v pomalom tempe, režisér má ale atmosféru a hudobnú zložku pevne pod palcom a scenár je príjemne záludný, nevieme, kam nás až zavedie. WICKER PARK je zaujímavý tým, že sa priebežene dozvedáme zásadné informácie, pričom ale nemáme pocit, že by nám dovtedy boli prioritne zatajované. Len na ne ešte nedozrel správny čas. Zrazu sledujeme známu situáciu z druhého pohľadu a netradičná jemne trilerová romanca. Najvydarenejšie filmy v nás niečo prebudia. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděla sama na chalupě a jen proto, že mě zaujal článek v televizním programu a protože tam hraje Josh. Že je něco jinak než tomu bývá v klasických trillerech nebo romantikách mi došlo až v polovině. Na tenhle film se můžu dívat stále dokola a nejspíš mi dojde pokaždé ještě nějaká nová souvislost. Herecký kvartet ztvárnil postavy dokonale, záverečná scéna s coldplay hudbou mě dostala a zlým jazykům neustále tvrdících: to neměli mobil?Nebo internet? vzkazuji: Představte si, že se to odehrává třeba v padesátých letech. (Protože o mobilech a internetu tohle opravdu není) ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedna veľká nuda..!Je mi ľúto,že musím sklamať fanúšikov tohto snímku,ale Wicker Park ma nijak nezaujal-samozrejme okrem plagátu a Diane Kruger!Hranie sa s časom ma nijak neočarilo,tak ako"romantický"dej!Snaha o antickú drámu z krásnym koncom,alebo skôr o divadelnú hru..?sa nepodarila!Možno aj preto,že očakávania boli veľké a nakoniec som dokopy nevidel nič!Nečitateľný dej?,mne sa zdal až priehľadný!A Josh Hartnett,tak ten to zahral lepsie uz vo filme 40dni a 40noci-tu to bol skôr trapas!2* davám za soundtrack a"slečnu D"! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tento typ filmů nesnáším. Herecký projev Hartnetta je plochý, bez hloubky. Jenomže, ač to nechci připustit, se mi tenhle film líbil. Sice není nic snadnějšího, než působit na diváka tím, že pustím na závěr osvědčený flák od Coldplay, ale i tak v mě film tím nejprimitivnějším způsobem vzbudil nějaké ty emoce. Normálně bych dal ***, jenomže ve filmu jsou tři opravdu nádherné herečky, jedna krásnější než druhá, takovou koncentraci jsou už dlouho ve filmu neviděl. Žádně sexbomby, prostě holčiny zajímavé. A taky zde hraje nádherná ambientní hudba. Nemyslím ty popové songy, co tam sem tam pustí, aby se prodával soundtrack, ale tu originální filmovou atmosférickou elektronickou hudbu. Bouhužel celé 4*. Ale nechtěl jsem. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe môžem dať znova plnohodnotné päť hviezdičkové hodnotenie. Neskutočne pekelná milenecká zápletka, ktorú by na prvý pohľad nezvládol napísať ani najskúsenejší scenárista je rovnako dokonalá ako prevedenie a načasovanie časových presunov tak, aby divák na začiatku vôbec netušil o čo vlastne ide. Postupné odhaľovanie súvislostí, klamstvá, pretvárky a nakoniec aj herci (Hartnett takisto), to všetko speje k úplne odrovnávajúcemu koncu. Po odstupe času sa síce zdá byť mierne hollywoodsky, no myslím, že sa nájde veľmi málo ľudí, ktorí by ho chceli inak. A i tu je dôkaz toho, že kvalitné, napínavé thrillery sa dajú poňať inteligentnou cestou, bez prestreliek a podobne. 90%. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)

Reklama

Reklama