Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi dobré tri hviezdičky, čiže TOP, čo u mňa "klasická hollywoodska romantická komédia" môže dostať, Adama Sandlera mám od zhliadnutia "Punch-Drunk Love" nesmierne rád a teda sa dokážem pozerať aj na menej náročné filmy, kde nemusí ani tak veľmi hrať (aj keď to dokáže priam geniálne). Tento bol spomedyi nich navyše o príjemné poznnie lepší. Zápletka balansujúca medzi Mementom a Na hromnice o den více zaobalená do hawajskej romantiky s podarenými scénkami, vtipnými zvieratkami, mužo-ženom z nemecka, konečne aspoň raz vtipným schneiderom sťa niekoľkonásobným otcom/surferom a steroidným bratom krásnej Drew Barrymore, to všetko robí tento film príjemným sobotným večerným kinom. Iba jedna výčitka (POZOR SPOILER) 10 sekundový Tom nebol vôbec vtipná postavička, inak som bol vcelku spokojný aj s vyriešením záveru, ktorý síce bol "romantický ako repa" no vďaka samotnej nosnej téme bol trošku netradičný. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: George Wing .. Co to? Adam Sandler, Rob Schneider (dva trapáci) a Drew Barrymore (dříve dost oplácaná a upřímně nemam ji rád) v jednom filmu. Mám se bát to pustit? Očekával jsem fekální a trapný odpad, ale byl jsem mile překvapen. Nápad s časovou smyčkou sice poskytoval větší prostor pro vtipy, ale bez humoru to rozhodně není! Nejzábavnější postavu si střihnul "kulturista“ Sean Austin. Jen konec jsem si přál jiný! Sice není nijak zvláště přeslazený, ale to o čem jsem si myslel, že už je konec by bylo ještě lepší. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Odpustit si tvůrci těch pár sandlerovsky fekálních vsuvek, které do celkového konceptu stejně moc nezapadají, tak se jedná o skvělou komedii. Správně ujetý nápad s potenciálem na spoustu opravdu vydařených scén nebyl úplně využit. Výsledek je někde na půl cesty. Není to ani nijak moc vtipné, ani romantické. Ovšem pěkně se na to kouká a člověk si odpočine. Čili svůj účel tento snímek bezezbytku plní. A i ten Sandler je tentokrát k přežití, místy. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +zajímavý příběh, vtipné i vážné scény, kouzelná Drew Barrymore, sympatický Adam Sandler, příjemná hudba -jinačí (méně vtipné) než jsem čekal/// Oba hlavní představitelé určitě nepatří mezi mé oblíbence. Ovšem zde jejich postavy byly velice milé a příjemné. Děj, herci, nic z toho nebylo nijak křečovité, trapné nebo snad příliš fekální. Líbilo se mi prostředí ve kterém se film odehrává a rovněž zvířátka a jejich kreace. Henry Roth je dle mého velice slušný a vynalézavý člověk. Lucy je naopak velmi zábavná a přátelská. A byla radost tyto dva pozorovat, jak se každý den seznamují novu a znovu. Příjemný a dojemný film./// Celkem 85%/// ()

anais 

všechny recenze uživatele

První hodina tohoto snímku je mírně nadprůměrná. Je tu množství vskutku milého humoru, který se opírá o docela originální příběh. Hrdinka (Drew Barrymore) po autonehodě přišla o krátkodobou paměť, takže s každým probuzením vstupuje do toho samého dne. S ránem přichází o vzpomínky na předešlých 24, a kolečko předstírání (ze strany jejího otce a bratra), že je vše v pořádku, může začít nanovo. Do toho se připlete havajský svůdník a zvěrolékař Henry Roth (Adam Snadler), který se do dívky zamiluje... Ona sice taky, jenže to jí vydrží vždy jen těch 24 hodin. Je třeba upozornit, že se nejedná o typickou sandlerovku plnou fekálního humoru...pár hrubozrnějších vtípků je tu sice taky, ale i ty vyznívají docela přívětivě, jelikož se snaží odlehčit jinak poměrně smutný osud postižené slečny. Někde kolem 55. minuty se to zvrhne, a sympatický film se změní v poněkud melodramatické, slzopudné cosi, kteréžto mě sice docela dojalo, ale vzhledem k počátečním kvalitám i docela zklamalo. Na vrub to připisuji hlavně Sandlerovi, který z počátku předvádí jistý talent (to slovo berte s velkou rezervou), ale v dojemnější druhé půli se jeho strnulému výrazu dá těžko něco uvěřit. I přes tuto kritiku bych chtěl film doporučit, a to nejen příznivcům Drew Barrymore :-) ,ale i lidem, kteří hledají ve stojatých vodách romantických komedií závan alespoň trochu správného větru do plachet! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Filmári nesmeli natáčať na letisku, pretože to bolo v oranžovom kóde kvôli 11. septembru. V dôsledku toho natáčali v námornom prístave neďaleko Pearl Harbor. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2004 ve Westwoodu v Kalifornii. (Varan)
  • Roli Jocka si zahrál mrož Sivuqaq, kterého bylo možné vidět v kalifornském zábavním parku Six Flags Marine World. (HappySmile)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama