Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr a sestra svedou boj o lásku dívky jejich snů. Mají společné myšlenky, tančí jako Ginger a Fred, všichni si myslí, že jsou dokonalý pár. Gray (Heather Graham) a Sam (Thomas Cavanagh) společně bydlí a jeden by pro druhého udělal cokoli. Nikdo by neřekl, že jsou sourozenci. Co se teprve stane, když oba zjistí, že milují stejnou dívku Charlie (Bridget Moynahan). Něžná romantická komedie o tom, jak se mladá dívka snaží najít sebe sama, vytváří úplně nový pohled na lásku... a osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela pech zamilovat se do stejné dívky jako svůj bratr, ochutnat její rty den před jejich svatbou, kde vystupuje jako jediný divák, a ještě k tomu zjistit, že je lesba, že ji bratr za to nenávidí, že ji nechce mít ve svém bytu.... no prostě příběh kdy se jednou v životě objeví tolik nečekaných problémů, že je těžké to přejít.... ale když se to přejde,má vyhráno. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na hodně špatnou režii, celkově tomu scházela jakákoli kostra, ale hlavně poslední třetina to vynahrazuje, na druhou stranu v první části byla hodně vidět Bridget ve spodním prádle....na to 5* stupnice nestačí rozhodně. Příjemné obsazení, divák dostane šablonovitou, povrchní podívanou, přesně jak se mu to líbí. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Baldwinovi (Graham, Cavanagh) jsou tak sehranou a nerozlučnou dvojkou, že kdo je osobně nezná, lehce si je splete s párem. Další z takových omylů je přivede na myšlenku, že už je na čase najít si životní partnery. Klasicky lov na opačné pohlaví v psím parku jim přihraje do cesty sympatickou Charlie (Moynahan) – problém nastane v okamžiku, když on si ji vezme a ona se do ní zamiluje. Nenáročná romantická komedie o hledání sama sebe, bez zbytečného primitivizmu nebo trapnosti s dominující Heather Graham a slušně napsanými dialogy. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Takto nejako si predstavujem príjemnú inteligentnú komédiu. Režisérka a scenáristka Sue Kramer tu ukázala, že nie každá americká komédia musí byť postavená na záchodovom humore. Základom bol netradičný námet, podporený skvele napísanými dialógmi a kvalitným hereckým obsadením. Aj keď musím priznať, že Tom Cavanagh mi tu veľmi nezapasoval, o to väčšie potešenie som mal z Alana Cumminga a Sissy Spacek v menších úlohách. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha amerických romantických komedií. Chudák holka celej film zjišťuje, jestli je lesba nebo ne. Je to docela zábava, film baví a neuráží. Heather Grahamová ve filmu dominuje, je to moje oblíbená herečka (která ale poslední dobou hraje v samých šuntech), takže to film v mých očích taky povyšuje. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama