Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevycházím z němého úžasu. To byla kšandovina. Můžete si o mě myslet co chcete, ale já jsem se bavila. Prostě jsem jen potřebovala vypnout a tahle ujetost mi dokonale vyčistila hlavu. Písničku od Erasure A Little Respect zbožňuju. Mám na ní velmi příjemné vzpomínky. No, a teď si ji budu spojovat ještě s tímto filmem. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

WTF? Neskutečná blbost a hodně velký úlet, u kterého mě navíc překvapuje to, že to točila ženská. To, že jde v podstatě o zfilmovaný vlhký sen normálního muže, bych ještě chápal, ale obalit ho tak idiotským dějem s netradiční lesbickou pointou, to už je i nad moje chápání. Nebýt herecké účasti Jordany Brewster (bez ní by to byl odpad jak vyšitej), asi bych o tuhle šílenost ani nezavadil. Bohužel se tak ale stalo. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Tuhle blbinku samozřejmě nikdo nemohl myslet vážně a jako komedie parodující dokonale prostoduchým "bravíčkovským" stylem středoškolské komedie stejně jako špionské filmy je prostě kouzelná. Ne, že by se u toho člověk válel smíchy, ale spokojeně usmívat jsem se nepřestal od první do poslení minuty. Bavil jsem se nejen zápletkou mladé lesbické sexy varianty Blofelda, která se zamiluje do nejlepší agentky ve škole agentek, ale snad každým jednotlivým okamžikem a detailem. Ať už to byly plány na potopení Austrálie, červené přísavky s nimiž Lucy šplhá po stěně internátu, sledovací akce v "diskrétním podniku" kdy agentky na sledovaném objektu zajímá především úžasný svetřík, trezorová scéna, vedení školy, které se startrekovsky teleportuje z místa na místo nebo za sebe posílá hologramy a také řadou skvěle pitomoučkých dialogů ( "Já jsem jako malá nechtěla být zločinec. Chtěla jsem být pirát." - "To je taky zločinec." - "Aha.").. zkrátka hodně dobrá, vtipná a pořádně odlehčená zábava, na kterou se rád podívám znovu. a navíc, jako třešnička na dortu, Jordana Brewster, na kterou už samu o sobě je radost pohledět. :-)) ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nepobavila – perfektně dementní film, s úžasnýma hláškama a neuvěřitelnýma "hereckýma" výkonama. Prvoplánově debilní film, kterej si dělá srandu sám ze sebe (není pravda, že se bere vážně, žánr = komedie), zápletka a všechno tady je úplně vymaštěný. Ty holky jsou naprosto příšerný. Prostě paráda pro masochistu, jako jsem já. P.S. Ještě jsem si to nechala projít hlavou a ubírám jednu hvězdičku, abych nebyla nespravedlivá. Pět hvězd je fakt moc. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ty vole. to snáď ešte nezažil. Tak ultimátna blbosť. Tak strašná blbosť. Dve hviezdičky za to, že ma svojou D.E.B.ilnosťou niekedy doslova zrážalo na kolená. Už mi tam chýbal iba David Hasselohoff v úlohe nadrsnejšie a najpríťaťlivejšieho chlapa planéty. Dialógy by niekedy kvalitou zatienilo aj HC porno. Proste hrozné. Naivné, lacné trápne úbohé primitívne nepochopiteľné. Očakával som super extra blbosť.Napriek tomu som bol prekvapený. Jediná záchrana je, že som bavil. Áno priznám sa film ma nenudil. Ale tvorcovia by zaslúžili povraz. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)

Reklama

Reklama