Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, u které jsem chvílemi přemýšlel, kdy si to konečně začnou holky pořádně rozdávat a bude z toho alespoň průměrná eroťárna. Bohužel zůstalo jen u náznaků, takže přemýšlím, co bylo vlastně cílem filmařů. Je to něco na způsob Charlieho andílků, jen pro diváky, kteří mají raději teenky. Spíš si říkám, že je vidět, jak směšné mínění mají o divácích. ()

MiD 

všechny recenze uživatele

Ze začátku pro mě opravdu dost trapná komedie, s velmi podprůměrným scénářem. Některé scény stály jen za pousmáníKe konci filmu jsem dostal i úsměv na tváři. Možná proto, že se nejednalo pouze o akční komedii, ale o trochu netypicky romantickou. Lesbická láska mezi dvěma hlavními hrdinkami, zápornou Lucy a kladnou Amy a romantické scénky, vnesly do filmu opravdu osvěžení. Pár lechtivých postelových scén také nebylo k zahození, být jich více, mohlo by se jednat o vcelku dobrý erotický film. Určitě stojí za zmínku, že obávanou Lucy Diamondovou hraje krásná Jordana Brewster, která filmu vnesla opravdu velké plus! Ale na druhou stranu zase nechápu, proč šel do tohoto filmu takový herec, jako je Michael Clarke Duncan (Zelená míle, Sin City). ()

Reklama

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je neskutečná blbost, z počátku to vypadalo jasně na odpad, ale na konec musím dát za tři...NEKAMENUJTE mě, vysvětlím. Film určený puberťačkám, které jistě budou vzhlížet k tomuto kvartetu extra agentek, budou si připadat "cool" a hrozně drsně...ale co když to není tak úplně pravda??? Snímek jde také brát jako parodii na špionážní filmy a v tom případě to není tak hrozné. Navíc zápletka, která zde plní hlavní dějovou linii obestírá naprostá originalita, to se v tomto žánru asi jen tak nevidí. A pak je tu také Jordana Brewster......Pokud si tyto aspekty připustíte a nebudete se stydět za své hodnocení (je jasné, že někteří lidé si o vás asi řeknou své....), vzejde vám celkem zábavná a oddychová věc. Já se pobavil. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Oddychovka ve stylu seriálu "V.I.P" s Pamelou Anderson. Ten film je v podstatě odpad, ale nad vodou ho drží krásný románek dvou hlavních - vlastně "úhlavních" nepřátel - jednoho zločince a agentky D.E.B.S. A pouze výkony Sary Foster alias Amy a zejména Jordany Brewster (Lucy Diamond) drží celý film nad vodou. Výkony ostatních herců - a hlavně dvou zbylých D.E.B.S Dominique a Janet - jsou naprosto příšerný !!! Jordana Brewster je ale vážně okouzlující, k sežrání a "odzbrojující" a u mně zvedá film o 3*** !!! Já bejt agent, taky bych ji odevzdal všechny zbraně a nechal se RÁD unést...... ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Jsou i horší filmy, než je tenhle, ale jsou také mnooohem lepší než tenhle. Nepříliš záživný děj, ve kterém začínající hvězdička Sara Foster prožívá dilema na jakou stranu barikády se přidat a zda je lezbička nebo heterosexuálka či snad bisexuálka? Nevím, co je na tomhhle filmu tak komického, ani jednou jsem se nezasmál a to je právě hlavní nedostatek tohoto kousku. Tři hvězdičky dávám za obsazení do hlavní role Jordanou Brewsterovou. V tomhle filmu z ní vážně udělali sexy holku. Tři hvězdičky jsou tedy celkem adekvátní. (kdyby tam Jordana nehrála, byly by dvě!) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)
  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)

Reklama

Reklama