Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Toto se snad ani neda nazyvat pokracovani. Mozna jenom volne volne pokracovani. Klasicka vyvrazdovacka akorat vrah neni clovek ale brouk. Tak uz vim kam zmizel Nathan z Eureky (i kdyz byla natocena pozdeji). no celou dobu premyslim kdo je horsi jestli Alien a nebo Arachnid. Takze 1 a 1/2* za to ze to je sci-fi a hral tam Ed Quinn a 1* za film. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Ani som nemohol uveriť,že toto je pokračovanie Hviezdnej pechoty.Strašná hovadina.V dvojke stoja za to len tie efekty.Nápad to bol zaujímavý(skupina vojakov sú donútení sa skryť v opustenej pevnosti),len to spracovanie je strašné.Jednotka má skvelých hercov,o dvojke sa to povedať nedá.Jediný kto stojí za to j hlavný hrdina Richard Burgi,ten zo seriálu Ochránca.Zaujímavé scény nahrádzajú úplné stupidity,ktorých je oveľa viacej.Celý film sa tiahne nudným tonom,žiadna adrenalinová scéna.Len priemerný vizuál v podpriemernom pokračovaní.Oproti jednotke je to jednoznačný prepadák.35% ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak blbě vypadají pokračování dobrého prvního dílu, když se natáčení svěří neschopnému režisérovy s katastrofickým scénářem. Při prvních minutách jsem nemohl věřit svým očím a hlásal jsem: „to snad už není možné“. Špatné herecké obsazení, dialogy které snad psalo malé děcko a akční záběry, které mě spíše rozesmály. Když to celkově shrnu, tak bych film po první hodině hodnotil odpadem, ale našlo se zde pár momentů, který tento počin zachraňují(hlavně mírně povedené efekty, které na televizní film vypadají dobře). Hodnotím 1 hvězdičkou, ale nechybělo málo, a dal bych odpad!... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jedinou složku, co se mi relativně líbila, představoval vývoj příběhu á la 'Věc', protože v tom, že se volné pokračování celé odehrávalo v jedné opuštěné polofunkční strážní věži, jsem problém neviděl. Jinak ovšem všechno špatně, až směšně: toporným střílením brouků počínaje, volovinami ve scénáři, impotentní režií i hnusným vizuálem pokračujíce, debilním chováním a patetickými řečmi neschopných pěšáků konče. PS: Jaktože seržantku hrála stejná herečka, jejíž (jiná) postava v jedničce zařvala (Brenda Strong - Kapitán Deladierová)? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Horda nepřátelských brouků je zpátky, ale bez elitního týmu vedeného zkušeným Paulem Verhoevenem jde dle očekávání jen o slabý odvar, který se posouvá do roviny jedné velké anekdoty. Atmosféra akční propagandistické prvotiny, která byla náležitou ukázkou „žánru“, je ta tam a prázdné, tupé herecké nádoby jako by navíc celý tenhle projekt úmyslně zesměšňovaly. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • S výjimkou několika záběrů v úvodu filmu převzatých z prvního dílu byly všechny speciální efekty vytvořeny speciálně pro tento snímek společností Tippett Studio. (HellFire)
  • Generál mluví přes rádio s postavou Carmen Ibanez, kterou v předchozím díle ztvárnila Denise Richards. (HellFire)
  • Socha Daxe měla ve skutečnosti pouhých 15 cm. (HellFire)

Reklama

Reklama