Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak co si budeme nalhávat tenhle film jedničce nesahá ani po hmyzí kotníčky, ale jako takovej temnej malej bráška to neurazí. Jak film plynne, atmosféra houstne a na konci už je to opravdu brutální vybíjená a já se překvapivě bavil. Erotiku si zde také užijete takže si to shrneme. Pokud máte rádi nízkorozpočtové sci-fi horory, kde se sexuje, stříkají litry krve a nakonec už lítají ruce, nohy, hlavy, střeva a postavy padají jak mouchy po zásahu repelentem tak se budete bavit. Jen musíte překousnout, že s jedničkou to má společné asi jen to téma. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Suverénně za hranicí odpadu. Je to přesně ten film, kde se ještě nesmějete jeho trapnosti, ale zároveň se ukrutně nebavíte. S původní Hvězdnou pěchotou a její myšlenkou to nemá vlastně nic společného a v zásadě došlo k naprostému nepochopení látky, na kterou film "navazuje". Pěchota dvě je pouhopouhá laciná vykrádačka všech známějších hororových sci-fáren, především Aliens a The Thing. Napětí se ztratilo v záplavě filmařské impotence, neschopnost vyděsit je tradičně nahrazena "nechuťárnami". Prostě podprůměrný laciný Béčko. Za shlédnutí nestojí, koukejte radši do kamen. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skupina vojáků se zabarikáduje v pevnosti podobající se majáku a pokouší se přežít, než budou vyzvednuti a odvezeni. Když ale dorazí s hrstkou přeživších generál, dostane se do pevnosti infikovaný voják, který má spojení s brouky. Jeden si hned vzpomene na díl Star Treku, kde čelili obdobnému problému. Vnitřní nepřítel je vždy ten nejhorší! postupně se vytvářejí dvě skupiny a je jasné, že nakažení budou vyhrávat. Brouci jsou vcelku obstojní, pavoukovci roztomilí, useknutá hlava v mikrovlnce pobaví, nabodnutí broukem je zopakováno. Jo a nahatá blondýnka je příjemným zpestřením. Nejhloupější na celém filmu jsou dialogy.... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku sice docela amatérsky natočená, ale postupem času docela zábavná vyvražďovačka (samotnej začátek je ale děsná nuda). Je tu však jedno, ale za to podstatné ale: s původní Hvězdnou pěchotou to nemá kromě brouků VŮBEC nic společného. Celé to působí spíše jako pilot k TV seriálu a to ještě ne zrovna nějak extra povedený. ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Pan Tippett určitě neměl nikdy šáhnout na režírování! Jeho pokus o natočení volného pokráčování Hvězdné pěchotí je schopné zabít vše i předlohu s kterou to má společné snad jen námět. Naprosto demetní dokumetární začátek a konec ve smyslu znechucení z vojenské propagandy(která není v knize a ve filmu je decetně satirována, zde ji ukazuje jako něco co má za úkol lidem vypláchnout mozek a ti co už slouží jsou z ní znechuceni). Příběh je taky celej takovej smrdutej. A ač jsem se snažil přehlídnout nějaké efektové nedostatky snahu vnést něco nového(a špatného) tak mě tento počin naprosto znechutil a 2* dávám jen díky tomu že je to HVĚZDNÁ PĚCHOTA!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Část záběrů snové sekvence vojína Sahary se natáčela pomocí tehdejší novinky od Apple – videokamery iSight. (HellFire)
  • Nízký rozpočet se projevil při natáčení filmu podle slov tvůrců například tím, že z plánovaných 120 vizuálních efektů nakonec měli rozpočet na 90. Původní věž také měla mít pět pater, ale jelikož jim na poslední nezbyli peníze, tak nakonec měla patra čtyři, a i ta byla dle slov tvůrců postavena za cenu pater dvou. Taktéž nezbýval prostor pro opakování záběrů, takže většinu museli udělat na první či maximálně na druhý pokus. (Tarmenel)

Reklama

Reklama