Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Slečna Lopez pro mě není herečka a tudíž nemusím zdůrazňovat, jak špatně hraje. Zato Jane Fonda je živel, který tak plitkou komedii trochu pozvedal. Jsem ráda, že jsem koukla na verzi s českým dabingem, kterého se v případě tchyně zhostila paní Balzerová, která tomu dodala patřičný říž a šmrnc. Jinak téma filmu - tchyně jsou vždycky peklem a právě proto, že samy měly problémy s vlastníma tchyněma, což je něco jako koloběh vody, furt dokola. V každém normálním vesmíru skončí snacha jako looser, kdežto paní máma bude winner, který takes it all. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Možná bych měl přiznat,že nebudu asi úplně stoprocentně objektivní,ale žánr romantické komedie mě oslovuje jako jeden z nejmíň,takže předem většina filmů má smůlu.Příšerná tchýně na tom bohužel nic nezměnila.Jde o naprostou klasiku žánru,ale neurážející.Párkrát vám cukne úsměv v koutku,hlavní představitelé docela sympatičtí,děj filmu skrznaskrz průhledný,závěr jako vždy,s prominutím,k poblití.Opakuji,klasika žánru,průměr který nepřinesl vůbec nic zajímavého,či dokonce nového,ale na večerní shlédnutí s partnerkou/partnerem stravitelný. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tchýně obecně nejsou příliš populární. A jde především o vztah muž-tchýně. Zde je to naopak - vzah žena-tchýně. A právě o tom je celý film. A to je vlastně všechno ... Na jedno podívání celkem dobré, ale bez neotřelých nápadů. Herecké výkony se pohybují okolo průměru. Jane Fondová je ve svém věku stále šarmantní dáma. To se musí uznat ... ()

campix 

všechny recenze uživatele

Snažím se u svých komentářů o objektivnost, ale u některých filmů to prostě nejde. Příšerná tchyně a jí podobné filmy jsou přesně tím příkladem, prostě mě nebaví a nudí. Kdyby mi bylo 15 a byl bych sličná dívčina, tak možná, ale takhle za mne říkám hlasité ne. Sice scény s Jane Fonda jsou občas zábavné, ale prostě Příšerná tchyně nepřináší do svého žánru nic převratného a v tom svém žánru se jedná o průměr, který ani Jane Fonda nezachrání. Prostě další tuctový romantický film, kterých je na podobné téma vždy několik a mnohdy lepších. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pobavil jsem se. Sice ne kdovíjak královsky, ale pobavil. Co mě však zaujalo, je scéna, kde Viola vede rozhovor s krásnou, leč absolutně blbou, zpěvačkou a při otázce, co si myslí o tom a tom prezidentovi, se pipinka zasměje a odpoví, že o box se nezajímá (pokud to bylo trochu jináč, soráč), což se dá přirovnat k dnešním mladým celebritám, které ovlivňují svou ,,tvorbou" miliony lidí, ale kdo to byl Adolf Hitler leckdy ani neví. Následně se Viola neudrží a pipinku začne mlátit. :D The end. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Pro Jane Fonda to byl první film po 15 letech herecké přestávky od filmu Stanley a Iris (r. Martin Ritt). (imro)
  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama