Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Gemini 

všechny recenze uživatele

K uzoufání špatná takřka doslovná napodobenina oddechového nářezu z dílny Luca Bessona. Fordy jsou prostě nedůstojná auta (až na Focus RS a GT40) a nápad obsadit na pozici famózního Samyho Naceriho poněkud mladší a po všech stránkách slabší verzi Arethy Franklin... o tragédkovi Jimmy Fallonovi radši ani nemluvit. Tohle je prostě strašný zločin, který může slavit úspěch snad jedině za bohužel příliš malým a mělkým oceánem. Co ze mě zbude, až někoho napadne udělat remake Lady Vengeance, to si odmítám byť jen představit;) I hudba v americké verzi Taxi stojí za... podstatně méně než u French Fries, a tak jedinou skutečně kladnou hodnotou tohohle filmu je snad jen pomazlení hodná Gisele;) Jen a pouze ona zvedá akcie tohohle filmu, který je jinak naprosto zbytečný a zaslouží 40%. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Neznat Taxi taxi, tak je to průměrný zlodějský film, kde jsou hezký holky, rychlý auta a honičky s nimi a není to nuda. Ale v porovnání s originálem je to skoro kopie. Nemůžu to ani nazvat parodií, prostě vzali původní scénář, místo chlapa řidiče posadili do taxiku černošku (Queen Latifah) a všechny scény nechaly tak, jak byly. ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

No jo, ziadne veldielo svetovej kinematografie, koniec koncov to nebola uz ani predloha. Jedine na co sa da aspon trochu pozerat je Gisele a Co., ktore su skutocne k zakusnutiu, ale herecky to zase nie je nic moc. Co zostava je nie velmi vtipne, nie velmi akcne a obcas dost stupidne dielko urcene na zviditelnenie Queen Latifah pre jej americkych tmavsich obcanov. ()

Sign odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá, nerad dávám Odpad, to si podle mne nezaslouží žádný film, až opravdu na pár vyjímek, co opravdu nesnáším je špatný remake dobrého filmu, tady to sedí ale nepřesně, tohle je HODNĚ špatný remake na HODNĚ dobrý film, ne, tohle je OTŘESNÝ remake na SKVĚLÝ film, vše co v tom filmu bylo mne jako diváka uráželo včetně hlavní ´´hrdinky´´, takhle mi na nervy nelezl ve filmu hodně dlouho, možná si snad ani nepamatuju jestli někdy vůbec někdo ano. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Čtu obsah a tam píšou Queen Latifan je sexy taxikářka!!! Tak to je pěkná blbost, ale Jennifer Esposito a Gisele Bundchen jsou opravdu moc sexy. V polovině filmu jsem začal psát o reklamě komentář a zatim to vypadalo na 3 hvězdy, jenomže po reklamě přišla scénka jak Jimmy Fallon zpívá v autě a já takový trapný scény nesnášim a proto padá mé hodnocení na 2. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama