Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (161)

Wendy 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík a Mamma Mia! spolu sice nemají vůbec nic společného, ale na mě působily vcelku podobně: mizerný celkový dojem (nutno dodat, že u Chicken Little byl přece jenom mizernější) s pár světlými body (tady to byli asi jedním-slovem-mluvící dikobraz a díky-bohu-nemluvící ryba). Což ve výsledku dává pro mě ohavně animovaný animák ve zmateném nic moc příběhu a se stereotypními "hrdiny". Co se opeřenců týče, vítězí u mě Queer Duck! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na méně známou pohádku nezprofanovanou jako její konkurence docela ujde, ačkoliv opět nechápu český název filmu, jelikož hlavní postava je Chicken Little (( :: Jediné co mi na tom fakt docela vadilo byl takovej chraplavej hlas nehodící se na to malé kuřátko a k tomu mluvil hrozně rychle, ale filmu ubral spíš ten hlas než rychlost mluvy. Jinak víc tlustější prase asi v žádném filmu už nikdy neuvidím, mělo by jse jmenovat místo Runt of the Litter třeba PIGI KIGI (( :: ale Steve Zahn ho namluvil dobře ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už dosť! S animovanými 3D filmami si dám na nejaký čas pokoj. Toto odvetvie filmového priemyslu má výrazne klesajúcu tendenciu, za to však neuveriteľne rastúcu produkciu. Svet dnes zaplavujú nezmysly ako je napríklad aj "Strašpytlík". Plytký, nezáživný, nezábavný príbeh o nesympatickom kurčati s hydrocefalickou hlavou a nudnými hláškami. Až som sa čudoval, že to pochádza zo štúdií Walta Disneya. Úplne bez úrovne. * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ľudia od Disneyho sú neskutoční idioti. Myslia si, že to, prečo Pixar nakrúca úspešné filme je preto, lebo ich nakrúca v CGI. A tak zatvorili najväčšie štúdio s klasickou animáciou a nakrútil svoj prvý CGI film. CGI film, ktorý nemá príbeh! Áno toto, čo je tu nemožno nazvať príbehom. Na začiatku je tu zápletka s "padajúcou" oblohou, potom na hodinu to celé ustane a na konci sa to opäť vráti k oblohe. Pripomínam, že film má 77 minút. Medzi úvodom a koncom je neskutočné množstvo vaty a trápnosti (napríklad spievajúce prasa). Zasmial som sa iba dva krát. A to na miestach kde to autori nechceli a bolo to spôsobené slovenským dabingom. Zasmial som sa, keď bolo prvý krát povedané meno "Kurolittle", kde som počul "v" naviac a druhý krát pri mene "Kotko", kde som ... ale veď viete. A dabing, to je teda strašný. Asi jediná dobrá vec na tomto filme bola skoro dvadsať rokov stará pieseň It's the End of the World As We Know It (I Feel Fine) od R.E.M., ktorá však tam bola iba asi 20 sekúnd. Čo je na ňom najhoršie, je to, že hoci má iba niečo pod 80 minút, je neskutočne nudný. Navyše sa tu tvorcovia snažia "parodovať" War of the Worlds, avšak žiaden vtip ohľadom toho som nepostrehol, preto mi to príde len ako zámienka, aby WotW mohli vykradnúť. ()

Druby 

všechny recenze uživatele

Po pěti letech od vydání sem se rozhod, že se na tento animák konečně podívám a zjistím, proč sme tak přezdívali naší učitelce ve škole. Myslím, že bych se jí měl omluvit, protože tento film mne dost zklamal. Animace průměrná, příběh tragický, postavy fádní (jediná přísná postava byl Rybíz ;-) - naštěstí stopáž ideální 77 minut - ideální film do školky poo..;-) 25% ***** UPDATE 27/7/2013: Druhé shlédnutí je výrazně lepčejší pokoukáníčko..:-) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně u semaforu, ve které Strašpytlík šlápne do žvýkačky, je nejdříve pohled na přechod zezhora - nikde ale žádná žvýkačka není. Nemohl tedy do žvýkačky šlápnout. (Patrik256)
  • Roli malého kuřátka měla původně namluvit Holly Hunter. (imro)

Reklama

Reklama