Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Buď v klidu se John Travolta vrací jako Chili Palmer z filmu Chyťte ho! Tentokrát Chili opouští nevyzpytatelný filmový průmysl a vrhne se do hudební branže, zaplete se s ruskou mafií, s různými gangsterskými skupinami a ještě vezme pod ochranu mladou talentovanou zpěvačku Lindu Moonovou. Barry Sonnenfeld, který režíroval Chyťte ho!, nedávno prohlásil, že když John Travolta přijal roli Chiliho Palmera, chtěl ji hrát jako "pouličního Jamese Bonda." Travolta říká, " Chili je gangster, ale má image příjemného gangstera, jakoby Jamese Bonda. A jeden z mých oblíbených filmových idolů byl Sean Connery, zejména v roli Bonda, tak se stal mou inspirací mého pojetí Chiliho Palmera.

Travolta se nadchnul v okamžiku, kdy roli Edie Athens přijala Uma Thurmanová. "Uma a já si na plátně ohromně rozumíme," říká, "a ve filmu Buď v klidu jsme hráli úplně jiné postavy než ve filmu Pulp Fiction - historky z podsvětí, i když spolu opět tančíme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Film vlastne zesmesnuje novodobe hvezdy popu. Hvezdicky, ktere, producenti vystreli nahoru rychleji nez rusove Lajku. Pote take mivaji silnejsi a bolestivejsi dopad. Skrze odlehceny, komedialni pribeh poukazuje na pozadi showbusinessu. Role Travolty se mi neobycejne libila. "Be cool" zahral presvedcive. Dalsi plus, ktereho se nemuzu v hollywoodskych filmech nabazit, je velky pocet prednich hereckych star. Na kazdy takovy film se tesim, at uz dopadne jakkoliv. Tento snimek nepatri k buhvi jak povedenym, ale svym "be cool" me docela chytil a ja se bavil, at uz vyjednavacskym umenim Chiliho Palmera ci nadrzenosti André Benjamina. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Film -velice pěkně se na něj dívalo , hodnotím ho velice kladně ,neboť je to film opravdu v klidu.JE TO FILM VELICE AKTUÁLNÍ , NEBOŤ SOU V NĚM ZANESENY POZNATKY MODRNÍ DOBY A TO SE MI VELICE LÍBILO. Herci-Vůbec mi vevadilo že film byl přelácán filmovýma hvězdama ba naopak velice kladně to ma mě zapůsobilo.Mělo to nečekaný podtext. SVIK ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jednohvězdičkových filmů mám podle statistiky nejméně, ale občas se některý urodí, u něhož nelze říct jiného než, že koukat na to kvůli jednomu vtipu ze sta nebo jeden herec je tam dobrý až celý film stojí za zmínku rozhodně nedokáže donutit diváka, aby se na něj podíval. Buď v klidu je hvězdami napráskaná komedie, u který si člověk musí říct, že špatná prostě být nemůže. Jediný kdo se tohoto pravidla vcelku drží je Vince Vaughn. Tak trapný a nudný film, který příběhově uvadá jak nafouknutá žížala pro mě není film, který by dokázal bavit a utišit nejedno divákovo oko. Režisér ty možnosti měl a tak vytáhl takových Hollywoodských jmen, že to ani nešlo, aby to dopadlo tak špatně. Opak je nejspíš pravdou a i ve filmovém průmyslu se ději zázraky i když nechtěné. Být v klidu u této komedie skutečně být nemůžu. --- Kdy mi zavoláš? - Až ti zazvoní telefon. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná hudebně-průmyslová gangsterka s plejádou nejen hereckých známých tváří, které dokonce slušně hrají, a štědrá dávka podařených vtípků. Bez ohledu na to, na co by to mělo navazovat, povedená pohodovka. Jen několik nechutně natahovaných pasáží především hudební vaty při sledovaání irituje a sráží hodnocení dolu, takže se na čtyřech hvězdách udrželo jen těsně :). ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Nevim jak nekdo dokazal tuhle obrovskou reklamu snad na vsechno co me snad napadne produkovat jako seriozni film. John Travolta si po 11 letech opet zatancoval s Umou Thurman. Z hudebnich skupin se predstavili Black eyed peace, Aerosmith a mnoho dalsich, svuj stek mel i Kobe Bryant. Zkratka cele temer dvouhodinove snazeni na me pusobi prislovim, ze vlk se nazral a koza zustala cela. Ovsem co tim ziska "The Rock" mi zustava utajeno. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Na začátku filmu Chili (John Travolta) mluví o tom, že film potřebuje na získání nejvyššího ratingu přístupnosti R víc než jedno použití slůvka f*ck. A hned ho řekne. Tím, že toto slovo v celém filmu zazní jen jednou, dostal mírnější rating PG-13. (imro)

Související novinky

Durst míří do Hollywoodu

Durst míří do Hollywoodu

13.04.2006

Frontman rap-metalové formace Limp Bizkit, zpěvák Fred Durst, natočí svůj režijní debut. Nezávislý snímek THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS bude hudebníkovým prvním regulérním filmovým počinem, přičemž… (více)

Reklama

Reklama