Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (471)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Asi do poloviny to bylo moc dobré, nejvíc mě pobavil proslov přítelkyně Diane Keaton na adresu starších mužů, ale pak to úplně ztratilo dech a konec mě vyloženě zklamal. Herci byli moc fajn a pro mě osobně byla nejlepší Diane Keaton - krásná, sexy, milá, chápající, prostě jsem keanu Reevse naprosto chápala a Nicholsona vůbec nechápala. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Komedie spíše možná pro starší, ale nuda úplná to pro mě (teenagera) taky nebyla. Popravdě Jack Nicholson mi tady přišel víc na chuť než Diane Keaton (jsem asi jediný). Trochu mě překvapilo, jak málo prostoru dostala Frances McDormand a hlavně pak Keanu Reeves. Jinak ale film se vleče podle osvědčených pravidel, takže divák přesně ví, jak to dopadne a mohlo to být více okořeněné humorem, neboť zase na druhou stranu koukat na důchodce v županu, jak si píšou na notebooku, souloží nebo se prochází po pláži není tak zábavné, ale jak říkám, spíše pro starší. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdyby se skončilo u nejistého příslibu společné oslavy narozenin v Paříži, předání sklenice s originálním dárkem a zdravé svačiny v podobě ledového čaje, dietních sušenek a broskve, měl bych to za docela chytrou romantickou komedii s nezvykle otevřeným koncem. Poslední velmi zhuštěná půlhodina se štkavými výlevy, Jackovou zbytečně stručnou anabází ala „Broken Flowers“ a očekávaným koncem nad Seinou však vše vrátila do žánrových kolejí, v nichž se na cestě k cílové stanici jakákoliv výhybka nepřipouští. Zatímco dvojice Keaton, Nicholson prodává své jaro v podzimu s noblesou (včetně nudistických scén), patologicky vlezlý zajíček Keanu v své jamce sedí sám.. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenápadná bomba jejíž účinek se zvyšuje s přibývajícími životními zkušenostmi diváka... skvělý film, se skvěle napsanými dialogy, skvěle "životnými" scénami a skvělými hereckými výkony Keatonové, Nicholsona a Peetové. Po dlouhé době film, který byl opravdovou lahůdkou ve všech směrech (jen ten konec pod titulky si mohli odpustit.) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč nemohl celý film vypadat jako první půl hodina, kdy jsem scénu co scénu padala pod stůl v záchvatu nezadržitelného smíchu? Problém tohoto dobře zahraného snímku tkví v tom, že se postavy snadno okoukají a jejich uštěpačné, ale díky bohu inteligentní poznámky (na kterých to vlastně všechno stojí) rychle ztrácejí původní kouzlo. A film se začíná vléct... Je tu však ještě horší věc. Zprvu sympatická a soběstačná Diane Keaton se postupem času mění v tuctovou ženu, která neví, koho dřív, a když to konečně zjistí, ublíží tomu druhému. Ano, narážím na závěr, který se mi vůbec, ale vůbec nelíbil. Proč musel nakonec ostrouhat JEDINÝ člověk, který si to ničím nezasloužil?!?:-(( No, a sexuální scéna je také spíše trapná než vtipná... Tři a víc ani náhodou.:-( ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Keď Harry Sanborn (Jack Nicholson) v závere prichádza do Paríža, povie vetu "It's showtime", ktorá je odkazom na Burtonovho Batmana (1989), kde presne rovnakú vetu Nicholson povedal v úlohe Jokera. (ČSFD)

Reklama

Reklama