Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Christina Applegate mi je silne neprijemna, nemuzu ji vystat od dob Bundovych, ale tady jako by to ani nebyla ona, hrala dobre, ale hlavni hevzdou byl bezpochyby Will Farrell, takovehle role on opravdu umi. Tenhle film ma svuj laciny humor, ktery je prave zajimavy, nasmal jsem se vice nez dost ale nekdy to bylo prehnane a nudne. Takze 65% ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Frat Pack - nejlepší komediální seskupení současnosti. Kromě Willa Ferrella tu ale všichni mají jen menší role, Owen Wilson má dokonce absenci. To vůbec nevadí Ferrell je opravdu silná komediální osobnost a jeho nahravači David Koechner, Paul Rudd a Steve Carell vám to vynahradí. Rudd dokázuje, že není jenom roztžitým chlapíkem z romantických komedií, no a Carella jsem poprvé viděl v Božském Brucovi a už tam se mi moc líbil. Jeho retardovaný moderátor počasí je moje nejoblíbenější postava této parodické, i když cvílemi nevkusné komedie. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako celok ma to síce nenadchlo tak ako napr. Ľadovo ostrí alebo Benga v záloze s Willom Ferrellom v hlavnej úlohe, no hlášok a rôznych bláznivých scén hraničiacich až s absurdným humorom tu bolo i tak dosť. Príjemná a nenáročná zábava, ktorá ma ani chvíľu nenudila. Lepší priemer. 65/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Že neznáte Rona Burgundyho? V tom případě se seznamte s nejlepším televizním zprávařem v San Diegu sedmdesátých let razícím názor, že žena do televize nepatří. Jenže pak se bude muset nějak s tím smířit, protože do jeho vysílání nasadí atraktivní zprávařku. Film je to ve své podstatě určený spíše pro americké publikum, protože to přece jen bude lépe obeznámeno s poměry v zákulisí televizních zpráv, než našinec. Jenže našinec není cizinec a tomu se zase bude líbit možná konfrontace bez servítek podpořená dobrým výběrem herců. Ferrell je neuvěřitelně nesympatický a zanechává za sebou množství narážek na americkou televizní politiku, která nezasvěcenému snadno unikne. A právě tady je to co film pohřbívá pro českého diváka. Neznalý divák se totiž nemusí u tohoto filmu v takovém případě bavit, ale hlavně nudit. Je třeba to brát tak, že není to komedie plná gagů pro českého diváka, ale komedie plná známých herců jejichž výstupy by eventuálně našince pobavit mohly. Kdo by chtěl víc, musel by pilně nastudovat americké televizní poměry v sedmdesátých letech, ale právě o tom silně pochybuji, že by to někdo zkoušel. Tyhle zprávy rozhodně nejsou tak podbízivě otravné jako ty co známe z našich televizních kanálů. Jsou podávány vcelku vtipnou formou. 60% ()

Faye 

všechny recenze uživatele

.„Bylo to kdysi dávno, kdy lidé věřili všemu, co slyšeli v televizi, byla to léta, kdy jen muži směli číst zprávy“. A najednou se mezi „velký kluky“ chce nacpat kolegyně!!!. „ A máme to tu zas.... tohle je rozhodně svět mužů, ale zatím co se smějí a obtěžují mě...., jediný způsob, jak vyhrát, je být nejlepší!“. Hodně praštěná komedie, ale člověk se odreaguje. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Mexický restaurant, který navštíví Veronica se jmenuje "Escupimos en su Alimento". Což ve španělštině znamená "Pliveme do vašeho jídla". (DaViD´82)
  • Tvůrci natočili tolik scén, že jim i po sestříhání prodloužené verze, stále zbývala dobře polovina stejně kvalitního materiálu. Vzhledem k velkému komerčnímu ohlasu filmu byla z těchto vystřižených scén sestavena "alternativní" verze snímku. Ta vyšla pod názvem Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie. (DaViD´82)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama