Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

juta 

všechny recenze uživatele

Vtipný, příjemný, i když později tam byly hluché scény, tak nakonec musím říct, že to při večerní atmosféře pohodu nezkazí. Navíc je zde plno skvělých herců a celebrit, díky čemuž Malý Nicky nabízí poměrně dobrou podívanou. Sandler se se svou rolí docela dobře popasoval a můj další oblíbenec Rhys Ifans tady stejně jako v Klubu sráčů opět zářil. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Zde dostává slovo "kultovní" nový rozměr. NIKDY jsem se u filmu tak nenasmál a i po tolika letech od prvního shlédnutí na něj rád vzpomínám. Samozřejmě musíte odhodit předsudky, film nemá žádnou hodnotu a slouží čistě pro pobavení. Nechci nikomu vnucovat svůj názor, ale mrzí mně, že kritika Satana Juniora tak pohřbila, nebyla by snad nuda, kdyby byl každý film další Shawshank, nebo jiný z "TOP filmů"? Chcete vidět jaký trest by dostal Hitler od Satana? Tarantina v roli slepého kněze, Ozzy Osbourna pojídajícího netopíra, nebo Harvey Keitela v roli Satana? Pochybuji, že se vám to v nějakém jiném filmu podaří. 100% ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho mi trvalo, než jsem se konečně podívala na tenhle filmeček..slyšela jsem toho o něm totiž tolik, že jsem byla opravdu natěšená a hlavně jsem čekala něco trošku jinýho. Proto mě docela překvapilo, jak moc je to bláznivý a že to docela smrdí klasickým komediálním americkym humorem..nicméně díky vtipným momentům, kterých tam rozhodně není málo (navíc mě odrovnal Ozzy v závěru filmu:-D), skvělýmu rozpadajícímu se pekelníkovi Harveymu a tomu, že jsem se nenudila, dávám 3* :-) ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem zírala s otevřenou hubou ze 3 důvodů: 1. jak je možné, že vznikla taková ptákovina 2. jak je možné že mě ta ptákovina bavila a místy jsem se fakt neskutečně pobavila a 3. jak je možné, že v takové ptákovině hrají takové hvězdy, jako H. Keitel, R. Witherspoon, Q. Tarantino s ostatni? Ani na jednu otázku odpověď nemám doteď, ale můžu říct, že tohle je hodně jednoduchá a nenáročná komedie do nepohody. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Komedie s Adamem Sandlerem mám opravdu moc rád, protože se vždy jedná o velmi příjemnou zábavu a tento film to jen potvrzuje. Už od první minuty to je vtipné, když úchylák šmíruje pěknou maminku na větvi stromu a přijde její malý syn. Po té se to přemístí do pekla ( které je mimochodem celkem dobře udělané ) a o zábavu ani tak není nouzi. Tatíček Satan v podání skvělého Harveye Keitela nemá chybu. Adam Sandler a jeho skřivená pusa mně opravdu bavili. Docela originální scénář s množstvím hlášek. Je jen velká škoda těch posledních 20 minut, protože konec mi přišel dost debilní. Ale nic to nemění na tom, že jsem se vskutku celých těch 90 minut parádně bavil!!! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Film byl nominován na sedm různých cen - kromě nejhorších herců, režiséra, scénáře a snímku například za nejlepší cameo roli (Ozzy Osbourne). (SHI-SHA)
  • Quentin Tarantino si zde zahrál roli slepého náboženského fanatika na ulici. (-Bomba-)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama