Reklama

Reklama

Partička Nová krev

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2023, 12x45 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Talentová soutěž o nejvtipnějšího improvizátora. Pozor! – to není Prima Partička, to je Partička Nová krev. Budeme hledat rozeného vtipného improvizátora, protože i improvizace je talent. Účastnící projdou sítem úkolů a her známých z Partičky, aby na konci zůstal jen ten nejlepší. Podaří se sestavit novou Partičku, novou krev? Porotu této nové show nemůže tvořit nikdo jiný než Richard Genzer, Michal Suchánek a Dano Dangl. Moderátorem těchto zábavných večerů plných improvizačních soubojů bude Michal Novotný. Postupně vybereme finálovou dvanáctku a z ní už za pomoci diváků vznikne nová improvizační čtyřka. Ale nejlepší může být jen jeden a je možné, že se mu dostane pocty si zahrát se skutečnou legendární Prima Partičkou. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (18)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Pořad je pro komplexní hodnocení nutno rozdělit na dvě poloviny. První částí byli castingy, což byla opravdová tragédie. Ať už samotní soutěžící, kdy se najednou objevila spousta lidí, kteří získali dojem, že jsou schopní v improvizaci, či jen prostě vtipní, ale byli to neskuteční trapáci, což byla bohužel většina soutěžících. Druhou věcí bylo samotné provedení castingu, tedy předstoupení před samotnou porotu, která sama vypadala, že neví, co od toho vlastně chce, a absence diváků, takže celý casting působil naprosto mrtvolně. Jakmile se soutěž přesunula do klasického studia, i s diváky, tak to získali konečně pořádný elán, i soutěžící se začali zajímavě profilovat. Podle všeho to vypadá, že hodnotíme zatím čistě první řadu, protože už během ní běželi upoutávky na casting do druhé řady, tak uvidíme, jestli se tvůrci poučí. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Partička se za poslední roky propadla na dno a teď na tom dně poslepu šmátrá rukou a hledá, kdo by to dělal. Kdyby to vedlo alespoň k tomu, že by ta nová tvář nahradila věčně nas*aného Suchánka, kterého to evidentně nebaví. Ale takový talent mezi těmito soutěžícími bohužel není. Ano, někdy se jim podaří hezké frky, ale o čem je herectví nemají ani páru. ()

Reklama

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě jen další ,,talentová" soutěž jako X-faktor, ČS má Talent a nebo Superstar. Bohužel je to však opět úplně to samé bez jakéhokoli nové myšlenky a tím pádem i mnohem horší a celé zoufale nevtipné. Z toho co jsem viděl, jak jim vlastně předem naučené výstupy falešně zpívajícího dědka a nebo impotenta s houslemi zapadají do konceptu improvizační partičky? 🤔 ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to daleko horší a daleko trapnější. Ve výsledku je asi nejtrapnější samotný Michal Suchánek, který je arogantní až na půdu. Nevím jestli je to záměr, nebo nějaký pokus o vtip, ale vtipné to moc není. U samotných "amatérských" účinkujících oceňuji tu odvahu, je pravda, že v případě paní v prvním díle, co dělala reklamaci revolveru jsem se cítil stejně tak trapně, jako se cítili porotci, na druhou stranu chápu že improvizace je hodně těžká a ruku na srdce, taková Tatiana Vilhelmová (která v partičce působila jako občasný host) nebyla o moc lepší. Upřímně nechápu moc záměr, protože i když vyberou "toho nejlepšího", tak se obávám, že stejně za zbytkem partičky bude dost zaostávat, ale tak kdo ví. EDIT: Musím přehodnotit svoje poslední tvrzení, po shlédnutí dalších dílů uznávám, že tam jsou soutěžící, kteří by se zbytku partičky asi docela hravě vyrovnali (možná by jí i překonali). 50% ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad dám ani ne tak za to jak k tomu celýmu přistupujou hoši z Partičky. Asi si vzali kritiku prvních dílů k srdci a chovají se tolerantnějc a slušnějc. Odpad dám za tu "novou krev". Je ohromující kolik se u nás najde idiotů, který si myslej jak jsou ukrutně vtipný a přitom je to trapnost nad trapnost. To je fakt síla! Je to větší hrůza než Talent, Superstar a Zpívá celá rodina dohromady. Vždycky se divím že tolika lidem chybí soudnost a aspoň jeden gram sebereflexe. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama