Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to připadalo příšerně trapné a myslel jsem, že to buď nedokoukám, nebo že tam nasolím odpad. Nicméně po tom úvodu jsem tomu trochu přišel na chuť a myslím, že i humor se trochu zlepšil a trapné scény ubyli (až na Reubense, který byl trapný celou dobu). Jako parodie na komiksy dobrý pokus, ale hodně tomu chybí. Na pozdější následovníky jako Defendor s vynikajícím Harrelsonem nebo to s Kevinem Baconem to ale nemá ani náhodou. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Výživný komiksový úlet, který vznikl jako velmi volná adaptace nezávislé série Flaming Carrot. Adaptace je to tak volná, že používá jen některé postavy a tu hlavní, podle které je celá řada pojmenována, opomíjí úplně. Všechno to působí silným parodickým tónem na superhrdinský žánr (jestli jsem myslel na konkrétní předobraz, tak Schumacherovy Batmany), naštěstí se ale nejedná o žádnou epizodkovou podívanou o šílených identitách a kostýmech. Film je navíc skvěle obsazen, co herecký post, to známá tvář a co je nejdůležitější, je i vtipný. 80% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jako sorry, já mám rád úlety, ale tahle, doufám že záměrně myšlená parodie na superhrdinské filmy, je vážně nesnesitelná demence, kterou jsem nedal ani přes veškerou toleranci, co v sobě mám. Já to v podstatě celé vnímám jen jako jednu obrovskou bizardnost, kde tvůrci popustili úzdu své fantazii, jen s tím detailem, že ona tvůrčí fantazie je tak na úrovni maximálně desetiletého dětska. Už jen ty superhrdinské schopnosti všech ústředních hrdinů byli už vážně přes čáru debility, a to nemluvím o chování jednotlivých postav a je úplně jedno, jestli jde o kladné či záporné, všichni se chovali jako pitomí retardi, herci ve svých rolích přehrávali k poblití, když si pak vzpomenu na zápletku, ještě teď si tluču hlavou o stůl, do prdele, co to bylo? Já vím, ano, bylo to celé myšleno jako totální úlet, srandička, kravinka na vypnutí mozku, to ale přeci neznamená, že se snížím na úroveň poskakující opice. Navíc ten film absolutně, ale opravdu absolutně nefunguje po stránce humoru, já se ani jednou jedinkrát nepousmál, veškeré vtípky jsou ještě v tom lepším případě jen trapné, zbytek je pak čiré zoufalství, které spíš jen uráží, než aby vyloudilo byť jen náznak vtipnosti, či zábavnosti. Mě tahle triviální divočina zkrátka vůbec, vůbec nesedla, přiblblej humor, herci a jejich postavy mě neuvěřitelně vytáčeli, zápletka zralá na vydání papírů na hlavu a je mi úplně jedno, že to celé bylo myšleno podat takto idiotsky záměrně, za mě jde fakt prostě o zcela nefunkční humel! 1* za miloučkou a půvabnou Clairu Forlani. ()

Raketka29 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to ani zajímavé ani vtipné a ani dostatečně blbé. Takže jsem nevěděla jestli to brát vážně nebo jako pokus o parodii. Nedotklo se to ani jednoho a Ben Stiller opět maximálně nesympatickej. A nepotřebji se koukat na samé krasavce a modelky ale kdy filmaři pochopí že na chápkovi s uhrama co prdí není nic.... no vlastně NIC?! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Takhle sešrotovat jedno z nejzářivějších béčkových obsazení (they´re the other guys ;) to se jen tak nevidí - geniální (comicsový) nápad o looserských superhrdinech je zašlapán do země šíleným scénářem, který zřejmě za vrchol comicsu považuje zadní stranu Ohníčku... Hodně se divím, že herci jako William H. Macy nebo Ben Stiller neutekli hned po prvním dnu natáčení. A nezachrání to ani mluvící cameo Michalea Baye (za to tu jednu hvězdičku ;)) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Los Angeles, Lakewood a San Marino. (Terva)
  • Luis Guzmán hrál prodavače v mexické restauraci, ale jeho scény byly vystřiženy. (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama