Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

První chyba, kterou jsem udělala, než jsem si film pustila, byla podívat se na hodnocení a recenze. Přišla vlna zklamání a netušila jsem co očekávat. Druhá chyba byla, že jsem se obávala zbytečně, protože snímek hodnocení od uživatelů boří. Můj čistě subjektivní názor je ten, že Grease 2 dokáže zvednout náladu, dobře se sleduje a dokonce hrají i příjemné písně. ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

Veľa pokračovaní legendárnych jednotiek nikdy nedosahuje kvalitu prvotiny (mimo pár výnimiek) a Pomáda 2 podľa hodnotenia tiež nedopadla slávne. Avšak zlé hodnotenie na stránke CSFD je až príliš nespravodlivé. Zo začiatku ma film taktiež menej oslovil, ale potom sa film rozbehol a hlavne, išiel svojou cestou. Áno, piesne sú menej hitové, ale myslím si, že sú stále príjemné. Rovnako aj dvojka Pfeiffer a Caulfield pasujú k sebe. Oproti jednotke sú úlohy vymenené, čiže žena je rebelka a muž slušňáčik, ktorý sa z lásky k nej snaží stať rebelom a tajný frajerom na motorke. Príbeh mal pár naivných scén, ale to mala aj jednotka, takže mi to vôbec nevadí. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to znova pustila a světe div se... Pobavila jsem se... Jasně, je to totální brak, ale je to růžový, hudební a s krásnou Michelle... Píseň "Reproduction" si zpívám už třetí den a moment, kdy se jeden z T-birds snaží přemluvit své děvče "do it for your country" mě dostává zas a znovu... Plus originální ředitelka a sekretářka... Prostě zvyšuju na 3* a hotovo! ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Mám ráda muzikály.. Mám ráda motorky.. Mám ráda i původní Pomádu, tak možná proto to celkem vysoké hodnocení.. Taky musím říct, že oběma hlavním představitelům to moc slušelo a příběh se mi taky dost líbil.. Ale některé taneční kreace mě prostě nezaujaly a některé písničky taky ne.. Navíc ten konec, kdy se největší frajírek ze školy chtěl bít a pak se z něj zničehonic stal lidumil.. No nevím, ale čekala jsem něco mnohem horšího. ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů mladé Michelle Pfeiffer, kvůli které jsem se odhodlal podívat na pokračování Pomády. Jednička s Travoltou se mi líbí, je o dost lepší, ale že by si dvojka zasloužila tolik odpadů, to bych teda neřekl. Sice mezi hlavní dvojicí nefunguje taková chemie, ale velká nuda to vyloženě není. Nejvíce mě rozesmála písnička "Reproduction" nebo-li rozmnožování, které se zrovna vyučovalo během hodiny přírodopisu a člověk se v ní přirovnával k rostlinám. 40 %. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Byla vytřižena scéna, kde Goose (Christopher McDonald) omylem uhodí Rhondu (Alice Price) dveřmi do nosu. (HappySmile)
  • Film se natáčel v Los Angeles, v Long Beach, v Norwalku a v Hawthorne v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama