Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Od prvej Pomády je to odlišné, čo je možno dobré, ale tu to akosi stratilo zmysel. Bolo z toho cítiť skôr 70. roky ako rok 1961. Dosť to sklamalo najmä po hudobnej stránke. Veľa nevýrazných slabých piesní, divný dej s tvrdými prestrihmi, občas sa tam vyskytli napríklad veci ako zrýchlený tanec, mníšky na bowlingu s divokou mládežou, predvídateľná scéna s pobozkaním, toho kto vojde prvý do dverí, či neobvykle rýchla premena z nejazdca na motorkách na jedného z najlepších jazdcov v meste. Najmä však herečka Michelle Pfeiffer, čo hrala hlavnú postavu, mi tam vôbec nesedela. Veľmi zbytočný film. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tak jaká je Pomáda 2, s 22% 233. nejhorší film? Inu kluci machrujou, holky jsou pipiny a slušňák se musí změnit na drsňáka, aby si ho všimla jeho vysněná kočka. Ta totiž nechce obyčejnýho kluka (i když je to největší hezoun ve škole) ale motorkáře. Tedy v podstatě totéž co první díl, jen ještě o něco pitomější. Caulfield nehraje a neumí zpívat, Pfeifferová v první větší roli je krásná, ale nehraje a zpívá průměrně. Hlavní průser je muzika - nic se nestalo hitem. Vtipné" songy jsou dementní, pokusy o dobové songy nevýrazné, balady jsou přeslazené 80s kýče (a to mám 80s balady rád) a pak je tu pár slušných 80s rockových fláků, které se ovšem do roku 1961 nehodí. K zapamatování snad jen Back To School Again. Odpad to ale není, filmařsky v pohodě, koukat se na to dá, nenudil jsem se a viděl jsem stokrát horší sračky. Dávám 2*, hodnocení na IMBD (4,5/10) je reálnější. ()

Reklama

Ad4mson odpad!

všechny recenze uživatele

"Hřeben. Ááá jdeme na to." Televizi jsem pustil náhodou, když právě začínal tento "skvost". Říkal jsem si, že nebude špatné rozšířit si obzory, ale to byla VELKÁ chyba. Utrpěl jsem psychickou újmu třetího stupně... Nebudu zastírat, že nemám muzikály příliš v lásce. Utvrdila mě v tom stupidní slaďoučká limonáda Mamma Mia s uječenou Meryl Streep a sentimentálním Piercem Brosnanem. Třikrát tfuj. Avšak oproti Pomádě 2 se jedná o oscarový snímek. To co se tady odehrává překonalo všechny moje představy o tom, jak vypadá filmové peklo. Rádoby cool týpci prohánějící se na motorkách, kteří jsou asi tak drsní jako kapesníčky Zewa softies, školní dylinky s IQ menším než kterým disponuje štětka do hajzlu se promenádují v růžových a jiných příšerných oblečcích a pronášejí věty tak trapné, že by i nemluvně začalo nadávat. A hlavní hrdinka Michelle Pfeiffer se zamiluje do toho anglického slušňáčka až teprve po tom, co si koupí motorku. Jinak je pro ní svým způsobem póvl a méněcenný. Pomáda 2 je odpornou zvratkou plavající v toaletní míse a ještě víc mi zhnusila pohled na tento žánr. Doporučit tedy můžu jen sebevrahům a masochistům, kterým je po srsti páchat na sobě taková zvěrstva. Ale občas je potřeba něco vytrpět... ()

Majez 

všechny recenze uživatele

Ke konci jsem se i bavil, je to příjemně hloupoučké, a hlavní hrdinové občas vypadají, že jedničku parodují. Ale po pravdě, nebýt v prvním díle Johna Travolty, který ji hodně vyzdvihl, tak to bylo na podobné úrovni. Je fakt, že písničky nejsou tak chytlavé, ale ono, když to do vás hustí TV každý rok 4x, tak si to začne vybavovat i zarytý odpůrce rock n rollu. A navíc Michelle je fakt kočka ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, který má režisérské nadání, zvedám své hodnocení na plný počet. Nelíbí se mi , že je snímek umístěn v TOP 200 nejhorších filmů v dějinách planety Země. Jako někdo, kdo má talent přes filmy jsem přesvědčený, že si film průměrné hodnocení zaslouží. Písničky Reproduction, Cool rider, Who's That Guy? nebo WE II BE TOGETHER jsou na vysoké úrovni. Nejsem součástí stáda a nebojím se ohodnotit proti proudu. 5* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Film se natáčel v Los Angeles, v Long Beach, v Norwalku a v Hawthorne v Kalifornii. (rafix)
  • Byla vytřižena scéna, kde Goose (Christopher McDonald) omylem uhodí Rhondu (Alice Price) dveřmi do nosu. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno