Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

LeoH 

všechny recenze uživatele

Totální přetažení všech komiksových klišé je tak do půlky ohromně zábavné, parodické popkulturní narážky vrcholící muzikálovým číslem Let's Fall in Love („What the hell is that?“ — „Sounds like Cole Porter to me, sir.“) taky nejsou k zahození, ale ke konci už to anarchistické třeštění přece jen začne unavovat, aniž by se stihlo vyrovnat naivnímu kouzlu Barbarelly, neřkuli trhlé opulentnosti Pátého elementu. Nepřešvihnout stopáž nebo si víc vyhrát s příběhem a mohla z toho být klasika. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Punkerka Tank Girl, Jet, klokani, dobrej soundtrack, Malcolm McDowell a Iggy Pop, strašně blbej nebo spíš nijakej příběh, skutečně přehnaně trhlá zábava..a vůbec to není tak špatné, jak se říká. Velmi dobře tu funguje propojení filmu s komiksovými vložkami a celkově je mi to sympatické, nehledě například na malý rozpočet a hrozné herectví. Příjemnej "malej" bizarní film, který je zbytečně moc zatracovaný, i když skutečně nejde o nic zázračného. ()

Reklama

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Tahle veselá holka není moc "srdceryvná". Kdyby aspoň přibylo toho divného humoru, ale ani to ne. Jede se nějak na sucho, nic "pořádně echtovně bizarního" se neděje a ani hlava šéfa VaM nebyla nijak oslňující. Zato již chápu jak se liší komiksové adaptace špatné, dobré, lepší a geniální a jakým způsobem se dají časově zařadit podle data vzniku. 1995 - to je přesný kámo.... Lepší slabota na sobotní večer... i když Lorry Petty má hodně divné rtíky... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už na začiatku muselo byť všetkým zúčastneným jasné, že v takejto podobe nemá snímok žiadnu šancu na komerčný úspech ( chcel by som vidieť tie výrazy v tvárach štúdiových bosov pri prvej projekcii, ak nejaká vôbec bola ). Máme tu totiž uletenú komiksovú adaptáciu, ktorá navždy ostane vo svojej podstate jedinečnou vo svojom žánri a bude mať stále nálepku kultového filmu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Málokdy se cítím býti intelektuálně povýšen nad nějakým filmem, ale tentokrát si dovolím udělit výjimku. Pancéřová holka je totiž tak pitomá, že v reálném světě by nepřežila ani do úvodních titulků a to by bylo jenom dobře. Takhle mne, spolu se zmutovanými klokany, holografickým záporákem a debilními hláškami, otravovala dobrou hoďku a půl. Abych však nebyl jen kritický, tak některé pasáže byly natolik praštěné, že mne možná i bavily. Pokud to však na mě někdo prozradí, tak ho nechám přejet tankem s vřeštící řidičkou. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Snímek je natočen podle britského komiksu „Tank Girl“ z roku 1988, jehož autory jsou Alan Martin a Jamie Hewlett. (DC_DeteCtive)

Reklama

Reklama