Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Punkerka Tank Girl, Jet, klokani, dobrej soundtrack, Malcolm McDowell a Iggy Pop, strašně blbej nebo spíš nijakej příběh, skutečně přehnaně trhlá zábava..a vůbec to není tak špatné, jak se říká. Velmi dobře tu funguje propojení filmu s komiksovými vložkami a celkově je mi to sympatické, nehledě například na malý rozpočet a hrozné herectví. Příjemnej "malej" bizarní film, který je zbytečně moc zatracovaný, i když skutečně nejde o nic zázračného. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Lidstvo čeká dost nepříjemná budoucnost - po srážce s kometou na zemi přestane zcela pršet, a na vyprahlých pouštích se voda stává tou nejcennější kapalinou (jó, kdepak krev paničko, ale voda). Bohužel všechny vodní zdroje kontroluje nadnárodní společnost Water&Power, která si s ničím nebere servítky, a pomocí druhého slůvka ze svého názvu si vynucuje pozornost. Ale je zde skupina rebelů, která pod vedením Rebeccy (Lori Petty) s jejím ukradeným tankem a Jet (Naomi Watts) s její stíhačkou bojuje za práva obyčejných lidí (a klokanů)... Tak to jsem nečekal - po velmi kvalitním začátku (první půl hodinka je téměř jak z Šíleného Maxe) se zbytek filmu mění v one-man-show (woman) Lori Petty - bohužel tím ne úplně ideálním způsobem. Vtipů je zde pět a půl, z nichž čtyři a půl jsou docela trapné - a i když jsou ve filmu semtam dobré nápady (získávání vody z lidské krve či holografická plastická operace), je zbytek zabit idiocií nejvyššího kalibru. A korunu tomu dodávají ti klokani :( ()

Reklama

d-corso 

všechny recenze uživatele

Ten film má tři velká pozitiva - punková Lori Petty, jež byla doslova k zulíbání, klokaní mutanti a pochopitelně Malcolm McDowell, který byl doslova k zulíbání taktéž. Sakra, to jsem se teda pěkně rozjel. A taky Iggy Pop. A o líbání už opravdu, ale opravdu ni slovíčka. Bohužel jsou však tyto pozitiva, které, jak už je asi jasné nejsou tedy nakonec tři, nýbrž čtyři, jediným, čím se Tank Girl může chlubit a chvíle, kdy je místo hraného filmu ukázáno několik záběrů na původní komix, jsou až příliš výmluvné. Jsou to okamžiky, kdy je jasno. Naprosto. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pokusit se zadaptovat tuto komiksovou šílenost byla celkem odvaha, protože jestli lze námět nějak charakterizovat, tak to leda jako nezfilmovatelný. Ale odvaha sama prostě mnohokrát nestačí. Béčkovou produkci tady doplňuje nudná režie, která je většinou jen bezradným záznamem a ač je všude nápadů na rozdávání, práce s nimi je nepřesvědčivá. Obsazení mi víceméně sedí, i když výkony kolísají (je zajímavé kam až se od té doby dostala Naomi Wattsová, zatím co kde je konec Lori Petty?). Hlášky tu jsou zábavné a film sám je něčím, co se tak často nevidí a to je potřeba taky docenit :-) 55% ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Pořád je to bídně natočená pomatená studiovka, kde se pojetí ústřední postavy výrazně liší od jejího komiksového předobrazu (jakkoli je i tato její verze k sežrání), nicméně nějak ta nekoherentnost výsledného filmu vycházející z nekompetentnosti tvůrců a připosraných zástupců MGM vlastně velmi sedí ke zmatenému šílenému světu o kterém film vypráví. Lori Petty to pojala jinak, ale je fantastická, Naomi Watts vypadá jak Paul Dano a Ice-T je klokan. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Snímek je natočen podle britského komiksu „Tank Girl“ z roku 1988, jehož autory jsou Alan Martin a Jamie Hewlett. (DC_DeteCtive)
  • Lori Petty v roli Tank Girl vymění během filmů 18 druhů oblečení a změní stejný počet účesů. (Pumiiix)

Reklama

Reklama