Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Úprimne je to za odpad, ale má to pár svetlejších momentov, takže sa k nemu neznížim. Za prvé ma potešili vsuvky z komiksu, kde sme si aspoň mohli prehliadnuť, aký je v porovnaní s ním tento film strašná blbosť. Tým bude aj komiks, ale v inom zmysle. Za druhé je tu fajn tanečné číslo, kde som na chvíľu uveril, že si tvorcovia z toho robia nejakú brutálnu srandu a toto číslo je vlastne mrknutie na diváka, že sú v skutočnosti intelektuáli. Po piatich minútach som vytriezvel. No a za tretie je tu Naomi, ktorá je v každej nasledujúcej paťminútovke viac a viac sexi a kvôli poslednému záberu na ňu sa oplatilo tento film pozerať. Za jej vizuálnu premenu by si maskérka zaslúžila nejakú cenu na sci-fi festivale. No čo už, raz som si povedal, že chcem vidieť všetky filmy, čo kedy Naomi natočila, obnáša to aj takéto zážitky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Komando zmutovaných klokaních ľudí vyvinutých ako biologické zbrane sú v skutočnosti komické, pojašené, tancujúce, latexové, ušaté figúrky neustále hovoriace o tom, že by si dali sušienky. Sú asi takou špičkovou bojovou jednotkou, ako huňaté okaté zajačiky, ktorým by som šéfoval ja s dvoma promile v krvi. Malý rozpočet je vidieť aj na tom, že PRIAMO VO FILME sú použité kreslené komiksové pasáže, čo je wtf. Vrcholom je výborne oblečený okuliarnatý klokan, ktorý je reinkarnáciou spisovateľa Jacka Kerouaca a uprostred večere bežne vstáva a začne recitovať príšernú báseň a hrať na saxofóne. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší na celém filmu byly animované sekvence a obrázky z komiksu. Obojí v docela hojné míře. Tank Girl je místy dost pomalá a závěr se fakt moc nepovedl. Holt malý rozpočet. Na druhou stranu Lori Petty se docela ohání a tu Tank Girl jí věřím. A klokánci? Jé hlavně ten co byl v minulém životě psem a ted povíšil na "lidského klokana" je super. i přes kupu nedostatků dost povedený přepis naprosto šíleného komiksu na plátno. A srovnávat film za pár šupů s hollywoodskými miliardovými spektákly je hodně scestné. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Tahle veselá holka není moc "srdceryvná". Kdyby aspoň přibylo toho divného humoru, ale ani to ne. Jede se nějak na sucho, nic "pořádně echtovně bizarního" se neděje a ani hlava šéfa VaM nebyla nijak oslňující. Zato již chápu jak se liší komiksové adaptace špatné, dobré, lepší a geniální a jakým způsobem se dají časově zařadit podle data vzniku. 1995 - to je přesný kámo.... Lepší slabota na sobotní večer... i když Lorry Petty má hodně divné rtíky... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už na začiatku muselo byť všetkým zúčastneným jasné, že v takejto podobe nemá snímok žiadnu šancu na komerčný úspech ( chcel by som vidieť tie výrazy v tvárach štúdiových bosov pri prvej projekcii, ak nejaká vôbec bola ). Máme tu totiž uletenú komiksovú adaptáciu, ktorá navždy ostane vo svojej podstate jedinečnou vo svojom žánri a bude mať stále nálepku kultového filmu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Rachel Talalay dostala knihu Tank Girl od nevlastní dcery jako vánoční dar. Bylo to její první seznámení s příběhem. (Pumiiix)
  • Když Lorri Petty poprvé viděla náčrt své postavy řekla, „to jsem já, já jsem Tank Girl!“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama